1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: 2009 da hangi taktik diziliş öne çıkacak

Hybrid View

Quote Originally Posted by e7obuck5 View Post
    Senin dizilişide beğendim.Ofansif orta saha oynamıyorsun sen.Zor maçlarda çift ön libero oynuyorum diyorsun güzel seçim.Bende ise 1 ön libero 2 orta saha var orta sahalardan tekini sıkı markaja ayarlıyorum zor maçlarda.Çift ön libero gibi oluyor.Ofansif orta saha oynama ve defans farkımız var ama taktikler birbirine benziyor.3 Stoper oynamanı öneririm bi maç benim taktikle oyna komutlarınıda taktiğe göre yap denersen sonucu bana bildirirsen sevinirim.
    Kesinlikle deneyecegim.Fakat Chelsea gibi takimlarda yani savunmasi ciddi anlamda kuvvetli olan takimlarda 3lu defans ve kuvvetli on liberolar ile guzel bi takim yaratilabilir.Benim 4lu defans oynatma sebebim beklerin cok cok iyi olmasi.AML ve AMR de bulunan 2 oyuncu sayesinde onlerindeki bos alani cok iyi kullaniyorlar. Ama dikkat edilmesi gereken bir husus var,bekleriniz suratli,dayanikli ve en azindan orta seviyede kuvvetli degilse buyuk sikinti olur.

Yani kisacasi ne kadar ekmek o kadar kofte.Takiminizda bulunan oyuncularin ozellikleri taktik diziliste en onemli etkendir kanaatimce.Yani illa ben her takimimda su taktikle oynuyorum diyemem. Ama genellikle kadromu ve 4-1-3-2 ye gore ayarlamaya calisirim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    Kesinlikle deneyecegim.Fakat Chelsea gibi takimlarda yani savunmasi ciddi anlamda kuvvetli olan takimlarda 3lu defans ve kuvvetli on liberolar ile guzel bi takim yaratilabilir.Benim 4lu defans oynatma sebebim beklerin cok cok iyi olmasi.AML ve AMR de bulunan 2 oyuncu sayesinde onlerindeki bos alani cok iyi kullaniyorlar. Ama dikkat edilmesi gereken bir husus var,bekleriniz suratli,dayanikli ve en azindan orta seviyede kuvvetli degilse buyuk sikinti olur.

Yani kisacasi ne kadar ekmek o kadar kofte.Takiminizda bulunan oyuncularin ozellikleri taktik diziliste en onemli etkendir kanaatimce.Yani illa ben her takimimda su taktikle oynuyorum diyemem. Ama genellikle kadromu ve 4-1-3-2 ye gore ayarlamaya calisirim.
    4-1-3-2 benim testlerimde çok açık verdi, orta saha presi eski oyunlara göre daha fazla ama hala istediğim seviyede değil.Yine de artık orta sahanın etkisi çok daha fazla, 5 oyuncu çok ileride olursa orta sahayı kapatmakta zorluk çekiyorsunuz oyunda da..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    4-1-3-2 benim testlerimde çok açık verdi, orta saha presi eski oyunlara göre daha fazla ama hala istediğim seviyede değil.Yine de artık orta sahanın etkisi çok daha fazla, 5 oyuncu çok ileride olursa orta sahayı kapatmakta zorluk çekiyorsunuz oyunda da..
    Haklisiniz fakat dedigim gibi kurgum yedigimden fazlasini atmak uzerine kurulu.Savunmada yasadigim sikintilari hucumda gidermeye calisiyorum.Etkin,yaraticiligi ve teknigi yuksek oyuncularla oynamaya calisiyorum.Bi nevi kendi futbolumu kabul ettirmek amac.Sadece Chelsea ile oynayarak bu taktigin ise yarayip yaramadigini anlamak zor cunku cok kuvvetli bir ortasahasi var Chelsea'nin. Tam surumde zayif takimlar ile deneyecegim taktigi.Belki 4-3-1-2 daha mantikli olabilir cift forvet oynamak isteyenler icin.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by burakurhan View Post

Evet dediğinde haklısın.Chelsea ' nin gücüne taktiklerimiz rahatça uyar 3 stoper sistemiyle oynuyorum ben.Bu sistemde Chelsea ' nin defansif yönü iyi bildliğimiz gibi taktiğinde uymaması için hiç bir sebeb yok.

Mesaj Yetkileri