1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: FM 2009 da ALdığınız TakımLar ve DeğerLendirmeLeri

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    Roni ve Kaka ile oynanabilecek en iyi taktik 4-3-2-1 dir evet ama Kaka oyuna sakat basliyor dendigi icin 4-3-1-2 demistim ben de.Ayrica ben sizden farkli olarak Pirlo yu asla DMC oynatmam.Ambrosini veya Gattuso bana gore orada cok iyi oynayacaklardir. Beckham geliyor evet Pirlo ile muthis bir 2li olurlar tahminimce.

Ayrica ben Milan'in savunmasinin cok kuvvetli olduguna inanmiyoru hele ki Nesta da oyuna sakat olarak basliyorsa.Kaladze bana gore guvenilecek bir defans oyuncusu degildir ve de kesinlikle Milan'in defans takviyesine ihtiyaci vardir.

Not: Sakin yanlis anlamayin,sizi elestirmek icin mesajinizi alintilamadim.Yazdiklariniza ek olarak kendi dusuncemi belirtmek icin sadece.
    Bu bahsettiğim Milan'ın gerçek oyun formatı, böyle oynuyorlar.
    Ayrıca oyunda yaşlı olabilir ama gerçek hayatta gayet düzenli oynarlar ne kadar yaşlı olsalar da.

Pirlo DMC oynar ama asla iyi savunma yapmaz, fiziği ile açığı kapatır sadece.
    Pirlo niye DM oynar, çünkü tüm oyunu geride o kurar, tüm pasları o dağıtır, Milan o yüzden asla kötü olsa da vazgeçmez, müthiş pas yapıyorlar o yüzden ortadan.
    Pirlo DM'dir bunu tartışmayalım lütfen ama savunma için tek DM koyar önüne savunmacı koymazsanız intihar olur
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu bahsettiğim Milan'ın gerçek oyun formatı, böyle oynuyorlar.
    Ayrıca oyunda yaşlı olabilir ama gerçek hayatta gayet düzenli oynarlar ne kadar yaşlı olsalar da.

Pirlo DMC oynar ama asla iyi savunma yapmaz, fiziği ile açığı kapatır sadece.
    Pirlo niye DM oynar, çünkü tüm oyunu geride o kurar, tüm pasları o dağıtır, Milan o yüzden asla kötü olsa da vazgeçmez, müthiş pas yapıyorlar o yüzden ortadan.
    Pirlo DM'dir bunu tartışmayalım lütfen ama savunma için tek DM koyar önüne savunmacı koymazsanız intihar olur
    Yaninda cok iyi bir savunmaci DMC ile oynadigi icin aslinda DMC oynamiyor Pirlo ya da ben hic o kadar geride olduguna sahit olmamisim.Yaninda oynayan defansif ozellikteki oyuncular cok kosan oyuncu olduklari icin aslinda ortasahada sanki rotasyonlu sekilde oynuyorlar. Yani bir o geri geliyor bir de digeri veya digerleri. Ayrica benim bildigim Pirlo asla top kapmak icin canla basla mucadele etmez.Gattuso ve Ambrosini varken ben olsam ben de yapmazdim zaten Benim gorusume gore Fm diliyle tam bir MC dir Pirlo ve su anda mevkisinin en iyisidir.

Mesaj Yetkileri