arkadaşlar bende ıntel 915GM / 910 GML 224 MB paylaşımlı ekran kartı var 3d oynayamıyorum. sorun ekran kartımdan mı kaynaklanıyor.
arkadaşlar bende ıntel 915GM / 910 GML 224 MB paylaşımlı ekran kartı var 3d oynayamıyorum. sorun ekran kartımdan mı kaynaklanıyor.
sorun halledildi.yöneticiler mesajı silerlerse sevinirim.
Last edited by mgokalparslan : 04.Kasım.2008 at 11:48
Arkadaşlar Steam İle Kurdum..Önce Steam Programını İndirdim..IOyun %100 hazır Dedi..Launch Dedim..Fm.exe Hatası verdi..P.Files'e baktım Sports Interactive'in İçi Bomboş..PC'yede Yüklü Deil..Nsı Çözücem İşte SS.
![]()
arkadaslar oyun bende gayet güzel aciliyor fakat mac günü geldiginde maca giri tikliyorum ve oyun kitleniyor,hic bi sekildede cikamiyorum oyundan? bi fikri olan var mi?
AnLadığım kadarı iLe geneL oLarak ATİ ekran kartına sahip oLan arkadaşLarda FM.exe hatası mevcut.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aynen benimde arkadaşım iLe pc özeLLikLerimiz bire bir aynı ama bende NVidia onda ise ATİ var ve onda çaLışmıyor bende çaLışıyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
benim sistem laptop
p4 core duo 1.67mhz işlemci
1gb ram
224mb paylaşımlı ekran kartı
demoyu indirdim ve 3d ile oynanmıyor.
sistemmi yetersiz yoksa benmi bi yanlış yaptım?
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009 Demo\fm.exe" --no_movies --can_use_3d=false --no_adverts --windowed
Bunu yazdım hata vermiyo tıklıyorum oyunu açmak için hiç bişi gelmiyo sildim baştan yükledim aynı şey.
Demo olduğundan dolayı 14 Kasım'a kadar bekleyebilirim ancak aynı sorun full oyunda da devam ederse ekran kartını değiştimek gerekecek sanırım(Ati Radeon 9250)![]()
oyun içinde çok fazla donmalar sözkonusu. sizde karşılaşıyormusunuz bunla?
Benimde ATI Radeon 9250Zaten Atı çoğu şeyleri desteklemyi bir daha atı alırsam...
fm.exe hatasının nedeni büyük ihtimalle ekran kartlarında pixel shader olmaması...
ya valla ağlamak üzereyim.3D olarak oynamayı geçtim daha yeni indiriyorum demoyu hata verip oynayamazsam çok kötü olurum.ben kaç aydır hayaller kurarak düşünüyodum.tam istediğim gibi bi oyun çıktı ama...inş oynarız sorunsuz yha.arkadaşlar üzülmeyin biz ne sorunlara çare bulduk nelere katlandık.ben klavyemi ing aldıım günleri hatırlıyorum.bunuda atlatıcaz sabredelim...
yok yok bendeki nvidia bendede aynı hata var
dostlar ltfn bizede bi fikir verebilirseniz? maca kadar gayet güzel oyun calisiyor,fakat maca girmek isteyince takiliyor,ne dersiniz??
valla bendeki de ati ama 3D sürümü 7.14 ve canavar gibi çalışmakta...
sanırım ati nin son sürümünü download etmeniz gerekmektedir...
Düşmanın buzunda donmaktansa, dostun güneşi yaksın.
eL yUMrugunu YemEYen YumRuGUNu BaLYoZ SaNaR arLANmaz