Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
1 ile 30 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kumralyakisikli View Post
    Sevgili yöneticiler ve arkadaşlar bence oyunu orjinal almayan arkadaşların sorunlarına çözüm bulmayın çünkü senelik 100ytl para değil yok ben öğrenciyim yok bu kadar para alıyorum diyen bir sürü arkadaşım var ama örnek veriyorum günde 1 paket winston içseler 3.75ytlden ayda zaten 100ytlyi geçiyo sigaraya para verebiliyorlar ama onca insanın aylarca uğraşıp kafa patlatıp emek verdiği oynayınca en çok zevk aldıkları oyun olan fmye gelince veremiyorlar işin açıkçası ben inandırıcı bulmuyorumKimse kırı. lmasın darılmasın benim görüşüm bu....

İkinci mesele ise diyeceksinizki oyunun orjinal olduğunu nerden bilicez onu da şu şekilde aşabiliriz mesela wbb-vbulletin vb. forum sistemlerinde lisansı olmayana yardım etmiyorlar lisansınızı onaylatmadan o siteden faydalanamıyorsunuz böle bir şey yapılabilir...

İnanın bana ben ne sigara içerim ne içki. Benim durumum tamamen farklı. Eğer imkanım oinlsa yem ederim ilk alacağım şey. Ama yinede almaya çalışacam. taksitle felan öyle bişey yok mu bilgisi olan arkadaşlar varmı..Eğer taksitle olursa heralde alabilirim..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    İnanın bana ben ne sigara içerim ne içki. Benim durumum tamamen farklı. Eğer imkanım oinlsa yem ederim ilk alacağım şey. Ama yinede almaya çalışacam. taksitle felan öyle bişey yok mu bilgisi olan arkadaşlar varmı..Eğer taksitle olursa heralde alabilirim..
    arkadaşım taksitle ancak vatan bilgisayar teknosa d&r vb yerlerden alabilirsin oyun türkiyeye geldiğinde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Hocam dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Ama şöyle bir gerçek var. Ben ayda 200 Yurda veriyorum ve sadece yemek masrafım 400 'ü geçiyo. Eder 600. Ben hiçmi dışarı çıkmycm hiçmi atıştıracak birşeyler almycm. İnan ayda 1000 ytl bana zor yetiyo. Ben bu şartta 100 ytl oyuna versem benim için bir kara deli olacak o ay için. Hee düşünmüyo değilim orjinal almayı. Sonuçta verilen bir emek var ve bu emek karşılıksız kalmamalı. Ama almazsamda oynamam zaten 3D kaldıracakmı bilmiyorum bile.

Dediğin biraz zor çünkü bu ülkede sitenin üyesi kadar orjinal oyun alan olsa Türkçe şimdiye kadar eklenirdi oyuna.
    valla bende öğrenciyim arkadaşım ama şöle bi hesap yaptoğında bu oyun 100ytl dimi 100/12=8.33 ytl aylık 8.33 ytl ile kimsenin ekonomisi batmaz kimseninki de kurtulmaz benim düşüncem bu yinede saygı duyarım ne diyeyim...

Bunun dışında dediğim evet belki zor ama yapılabilir bişey çünkü başka örnekleri var
    Last edited by kumralyakisikli : 06.Kasım.2008 at 04:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    d&r tarzı mağazalarda zaten kredi kartına taksitle alabiliyırsun..ben gecen sene 75 / 5 tarzında almıstım..

Mesaj Yetkileri