Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 215 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo - Problemleri

arkadaslar ben demoyu kurdum.hicbir sorun cikmadi.gayet guzel oynuyorum ama takimin taktigini verip oyuna girecegimde oyun donup kaliyor,kilitleniyor. 3-4 kere denedim ama maca girmiyor.oyunu kurarken directx i de kurdum.bilgisayarimda gayet guzel.kaldiramamasi gibi sorunu olmamasi lazim.acaba bu demo oldugu icin boylede tam surumu oldugunda bu sorun ortadan kalkacakmi? bana yardimci olursaniz sevinirim..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar sürekli olarak ekran kartı gündeme getirilmiş ama oyun henüz beta aşamasında , ekran kartı / driver uyumsuzluğunu görmesi gayet doğal.Oyun yüklendiğinde mutlaka bu çözülecektir.3d için çok fazla endişe etmeye gerek yok , çünkü yapılandırma ekran kartını sık kullansada yoğun kullanmıyor.

Ati Model Ekran Kartı Driver Download
    Nvidia Model Ekran Kartı Driver Download

Default ads

arkdslar bnde fm exe hatasi aliorum anladgm kadryla ekran karti yetersizliginden bnmki 128 lik ge force , min ozellkler yetio ama acilmio, sımdı ben 512 lık ekran kartı mı almalyım ? yardmcı olrsanız sevınırım bosu bosuna ekran kartı almıyım

Nesil
    2005

bende oyun açıldı sorunsuz ama henüz maça girmedim fakat şöyle bir durum var hangi tuşa basarsam basayım 2 defa işliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşda 256 mb ati 9600 var bnde 256 mb ati 9250 var.Onda çalışıyor bende çoğu arkadaşın muzdarip olduu fm.exe hatası oluyor.Bu kadar fark edermi yani 9600 ile 9250.Kesin bi şey var ama bilemiyorum

Quote Originally Posted by ms1907 View Post
    arkadaşda 256 mb ati 9600 var bnde 256 mb ati 9250 var.Onda çalışıyor bende çoğu arkadaşın muzdarip olduu fm.exe hatası oluyor.Bu kadar fark edermi yani 9600 ile 9250.Kesin bi şey var ama bilemiyorum
    Aynen benimki de 256 mb 9250 ve malesef ki aynı hata bende de var. Umarım "JunkChorn" abimizin dediği gibi olur da full oyunda problem çıkmadan rahat rahat oynarız

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Arkadaşlar sürekli olarak ekran kartı gündeme getirilmiş ama oyun henüz beta aşamasında , ekran kartı / driver uyumsuzluğunu görmesi gayet doğal.Oyun yüklendiğinde mutlaka bu çözülecektir.3d için çok fazla endişe etmeye gerek yok , çünkü yapılandırma ekran kartını sık kullansada yoğun kullanmıyor.

Ati Model Ekran Kartı Driver Download
    Nvidia Model Ekran Kartı Driver Download

Doğru.Bir de bu ati 9250 serilerinin son güncellemesi 2006.Ama 9600 serilerinin 2008.Bu durumdan olsa gerek.Yani ekran kartın 9250 serisi oldu mu ister 256 olsun ister 128 olsun güncellemesi olmadığı için kaldırmıyor.

arkadaslar maca girememe problemini display & sound bölümünden cözünürlügü 1440*900 den,1152*864 e düsürerek cözdüm,isterseniz sizde deneyin..

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    tam maça baslarken bole bı yazı gelıyor ve tmm deyınce oyun kapınıyor dün yoktu sorunsuz oynuyordum ancak bugün böle bişe ortaya çık sebebi ve çözümünü bilen varmı?

Ne yazıkkı bu sorun bende de var,demoyu sorunsuz kurdum ancak 3. macta oyuna gırerken boyle bır hata verdı özelliklerden kaynaklanacağını sanmıyorum ama p4 3.2 ,2gb ram ,512 asus extreme AX550 series. Ltf yardım edebılen varsa cok mınnettar kalırm

Nesil
    2008
    Yer
    yedek kulübesi 1. koltuk

Bende de fm.exe hatası var inşallah full sürümde düzeltirler

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

bir takimda information'a girince cok takiliyor ya öteki türlü bir sorun yok simdilik

crash dumps cikti birde
    Last edited by xxvolkan09xx : 06.Kasım.2008 at 16:50

benim karşılştığım hata sistem eksikliğimden kaynaklanan bi sorun değil ama yinede belirtmekte fayda var diye düşünüyorum...
    getafe de "ibrahim kaş" 612 gündür ispanyada yaşıyomuş gibi çıkmış.
    2 oyuncu daha vardı bu şekilde demodan kaynaklanan bi durummu bilmioyrum ama daha önceki fm serilerindede buna benzer olaylar olmuştu...

ben de de hata var ama bu direct-x den mi ki nerden bakılıo bunun sürümüne :S

Bende Çilek Demo var. Yükledim... Oyuna sorunsuz bir şekilde girdim, takılma donma falanda yok. Fakat maçlarda 3d seçeneği seçtiğimde aşağıdaki gibi bi görüntü alıyorum. ama 2d Classic mod sorunsuz çalışıyor. Ekran kartım desteklemediği için midir bu hata, yoksa directx ten mi?

http://img522.imageshack.us/my.php?image=haatala7.jpg

oyunun demosunu indiremıorum:S

alternatif link warmı acaba

Arkadaşlar benımde yazılar 2şer 2şer cıkıyor ve oyun bir sure sonra donup kalıyo sanırım demolar hatalı herkeste aynı hatalar var sanırım övünmek gibi olmasın ama (çift çekirdek 1,8GHz --- 2GB Ram --- Palit 8600 GT DDR3 512 MB ) okardar grafikleri yüksek oyunlar oyunuyorum ki hepsini full oyunuyorum makina kasılmıyor ama bu oynu actıgım zaman makınaya birşeyler oluyor oyun yavaş ilerliyor mac zamanı geldigi zaman binbir zahmetle maca geciyor ilk yarı hele oyundan bezdiriyo ikinci yarı duzeli ama genelde buyuk sorunlar var oyunda bi ara denedim internet baglantısını kestim oyun hızlandı ama bu seferde oyun oynarken donuyor makınayı kasıyo ve hiç birşey program calışmıyor makinayı kağatıp acmak zorunda kalıyorum umarın bu sorunlar sadece demoda kalır o kadar para verip orjinallini alıcam onda da bu sorunu yaparsa yandık oyunu butun zevki kactı

Arkadaşlar FX5500 256MB ekran kartı ve 768MB ram var. maç esnasında oyun takılıyor. acaba bilgisayarımın özelliklerinin yetersizliğinden mi oynanıyor?

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by birkarizma View Post
    Arkadaşlar FX5500 256MB ekran kartı ve 768MB ram var. maç esnasında oyun takılıyor. acaba bilgisayarımın özelliklerinin yetersizliğinden mi oynanıyor?
    Benim FX 5500 256MB , RAM de 1,25 ama takılmıyor hiç..

DEMO SORUNU BENDE BİTTİ DENEYİN SUPER SİZDE DENEYİN ARKADAŞLAR
    ARKADAŞLAR ÖNCE OYUNU KALDIRIN SONRA TEKRAR KURUN OYUN KURULDUKTAN SONRA OYUNLA BERABER GELEN DX PAKERİNİ KUMAYIN PEKİ NEDEN KURMUYORUZ ONCE GEFORCE 8 SERİSİ KULLANAN ARKADAŞLAR KESİN SONUÇ ALACAK VE TABİ ORJİNAL XP VE VİSTA KULLANICILARI ZATEN GUNCELLEMELERDE DX GUNCELLENIYOR ŞİMDİ NE YAPIYORUZ BURASI COK ONEMLI OYUNA GİRİN OYUNUN OPTIONS SECENEGİNE GELİN ORDAN PREFERENCES'İ SECİN GENERAL!İN ALTINDA DİSPLAY & SOUND VAR ORAYA TIKLA 3D SECENEGİNİN OLDUGU YER İŞARETLİ ONUN ALTINDA GRAPHICAL AYARINI MEDIUM'A AL SONRA ÜST TARAFTA WİNDOWS SETTINGS'TEN DİSPALT MODE'U WİNDOVED SKIN'DE FM2008 OLARAK AYARLADIKTAN SONRA CONFİRM YAPIP CIKIN İŞTE OLDU UYKUSUZ GECELER GERİ GELDİ HAYDİ KOLAY GELSİ.........
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    OYUN JET GİBİ CALIŞIYO SUPER OH BEEEEE SUPER İŞ BUUU FM 2009 BU
    Last edited by freshpen : 08.Kasım.2008 at 22:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

oyun bugün 3d mac oynarken dondu , hicbir takilma olmamisti.. 2-1 öndeyken 3. golü atmisken bir baktim pc dondu kaldi

Quote Originally Posted by kazma View Post
    ya tuşlara basınca bole 2şer 2şer çıkıyo harfler neden acaba?
    aynen bırde oyunıcı cok yavas ve 3d de kasıo ve cok beklıo gırerken
    sistemım su
    1gb ram ddr
    128mb geforce fx5200
    2ghz işlemci

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

ya arkadaşlar sigamesten hala bi açıklama yok mu bu exe hatasıyla ilgili????

kardesim biz de Fm.exe hatasi veriyo.. sizde

3D oynuyamiyosunuz die isyan ediyosunuz bizim durumumuz sizden daha gariban

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Benim FX 5500 256MB , RAM de 1,25 ama takılmıyor hiç..
    ozaman benimde 512 ram almam gerekiyor heralde

Quote Originally Posted by freshpen View Post
    ARKADAŞLAR ÖNCE OYUNU KALDIRIN SONRA TEKRAR KURUN OYUN KURULDUKTAN SONRA OYUNLA BERABER GELEN DX PAKERİNİ KUMAYIN PEKİ NEDEN KURMUYORUZ ONCE GEFORCE 8 SERİSİ KULLANAN ARKADAŞLAR KESİN SONUÇ ALACAK VE TABİ ORJİNAL XP VE VİSTA KULLANICILARI ZATEN GUNCELLEMELERDE DX GUNCELLENIYOR ŞİMDİ NE YAPIYORUZ BURASI COK ONEMLI OYUNA GİRİN OYUNUN OPTIONS SECENEGİNE GELİN ORDAN PREFERENCES'İ SECİN GENERAL!İN ALTINDA DİSPLAY & SOUND VAR ORAYA TIKLA 3D SECENEGİNİN OLDUGU YER İŞARETLİ ONUN ALTINDA GRAPHICAL AYARINI MEDIUM'A AL SONRA ÜST TARAFTA WİNDOWS SETTINGS'TEN DİSPALT MODE'U WİNDOVED SKIN'DE FM2008 OLARAK AYARLADIKTAN SONRA CONFİRM YAPIP CIKIN İŞTE OLDU UYKUSUZ GECELER GERİ GELDİ HAYDİ KOLAY GELSİ.........
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    dedğin herşeyi yaptım olmadı

arkadaşlar bi yardımcı olabilirmisiniz ; pc amdx2 2.2ghz , 2gbram ,nvidia 8400msg 256 max 760 mb ekran kartım var...fm sorunsuz acılıyor ancak 3d maça girmiyor takılıyor,bunun nedeni ne olabilir?

Bende verdiğiniz linklere tıkladığımda sayfalar açılmıyor. Site Not Found/Page Not Found hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor ?

Quote Originally Posted by freshpen View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Keşke düzelse ama olmadı be arkadasım lutfen cozum

Quote Originally Posted by Peshayat View Post
    kardesim biz de Fm.exe hatasi veriyo.. sizde

3D oynuyamiyosunuz die isyan ediyosunuz bizim durumumuz sizden daha gariban
    osorunu cozunce biz sizden de garıban olıcaz ınsaalllah cozersınız

Nesil
    2005

arkadaşlar ben birşey soracağım oyunu aşağıya indiremiyorum yani şu çizelge var ya hani.2008'de iniyordu bunda hep arkada kalıyor..onu nasıl halledicem acaba

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri