Volkan; Bugün gerçekten çok iyiydi. Maçı gol yemeden bitirmemizi sağlayan yegane etken bugün volkan. Geçmiş günlere nazaran ilk kez kaleye gelen her topun gol olmadığını gördük. Bunu volkanın bugünkü konsantrasyon ve kendini kanıtlama hırsının verdiği ruha borçluyuz. Gayet iyiydi.

R.Carlos; Bugün çok bariz hatalar yapsa bile takımın mental açıdan çökmesini bir nevi engelledi. Formsuz bir hali vardı. Maç içinde sık sık maçtan koptu. Fakat tecrübesiyle bu açığı çok rahat kapattı. Ortalamanın altında bir oyun sergiledi ve sakatlanması üzücü.

Lugano; Alfredo bugün çok iyiydi. Maçın volkan ile beraber en iyi adamı diyebilirim. Resmen dövdü‚ tokatladı ama geçirmedi adamları. Helal olsun demekten başka bir yorum yapamam. Yaparsam haksızlık olur. Gerçekten hırsına‚ futbol aşkına‚ terine kurban olmak gerek...

Edu; Maç içinde gizli bir rol aldı. Geniş alanda etkisiz fakat top sıkıştığında aldığı toplar ile her defasında hayat öpücüğü verdi takıma. Etkili değildi‚ fakat kötü hiç değildi. Günü ortalama bir oyunla kapattı. Hata yapmaması sayesinde kalemizde sıkıntı oluşmadı. Ortanın biraz üstü.

Gökhan; Bugün takımın en iyi isimlerinden biri de gökhandı. Genel olarak kötü oynayan bir takımda aktif rol almak zordur. Gökhan bunu başardı. Her pozisyonda dinamovari ileri geri koşuları ile sağ kanatta uyuklayan kazımın çöplerini de topladı. İçeri katetmesi ise özgüveninin geldiğinin göstergesi. Sakatlanması çok çok kötü. Geçen maçtaki yorumumu tekrarlıyorum. Devre arası çok yoğun bir tedavi‚ belki olası bir ameliyat geçirmeli. Harika bir özgüven‚ gelişen bir oyun.

Kazım; Kimse bu futbolcumuzun sahada ne yaptığını anlamadı. Eminim bundan. Ayağına gelen topları ezdi‚ pres ise hiç yapmadı. Ne yaptı peki? Oyuna katkısı sıfırdı. Ben açıkça dile getireyim. Beraberlikte alınan bir miktar para var 200 bin euro sanırım. İşte bu paradan her ŞL maçından sonra futbolculara pay düşüyor. Bu payını aldı. Başka birşey yapmadı. Kötü futbol.

Uğur; Bugün isteksizdi‚ hiç pres yapmadı. Carlosu onlarca defa zor durumda bıraktı. Müsayit pozisyonlarda Güiza´ya pas vermeyerek topu kaptırdı. Kötüydü kısaca‚ beğenmedim. Ortalamanın çok altında.

Maldonado; Yorum yapmak istemiyorum. Gerçekten çok kötü. Zamanında seni korudum ya bazen. Yemin ederim pişmanım. Açık konuşayım istemiyorum seni takımda. Alt yapıdan bir çocuk oynasa senden 2 kat koşardı en azından. Sustum hatta. Hakaretler gelebilir? berbat ve ötesi.

Selçuk; Ah be selçuk‚ ne zaman öğreneceksin mevkiinin ön libero olduğunu. Hala kendini sağ veya sol bek sanan bir adamsın. Hala adama ön pres ve müdehale yerine onu kovalamayı tercih ediyorsun. Hala top bizdeyken kafanı kaldırıp şöyle geniş bir bakış atmıyorsun. Olmuyor be dostum.. Vasat oynadı.

Semih; Bencilleşti iyice. Sevmiyorum yeni stilini. Orta sahaya yakın oynamak yakışmadı onun tarzına. Güiza onlarca defa boş pas beklerken nereler verdi topu? Kızıyorum bu huyuna. Kızıyorum çünkü sen bizim genç semihimizsin. Eski formunu umarım yakalarsın tekrardan. Vasat bir oyun.

Güiza; Bugün fazla koşup pres yaptığı söylenemez. Öyle aman aman yıpratmadı da arsenal savunmasını. Çünkü bunu yapacak pozisyonda değildi. Tek santrafor olmasına rağmen maçta en çok ayak bastığı noktaların tamamına yakını orta saha yuvarlağında neredeyse. Kendi de pek istekli değildi zaten. Vasat değildi oyunu fakat elinden gelende birşey yoktu. Hücuma çıkamayan bir arka bölüm vardı. Hemen her pozisyonda 7 kişi arasında tek kalınca oda pes etti bir süre sonra. Bir kaç kez sağlam pres yaptı. Onun dışında bugün oyuna katkısı ismi dışında hiç olmadı diyebilirim. Ama yaptığı bir kaç koşu ve az da olsa mücadelesi kötü oynadı dememi engelliyor. Ortalamanın çok az da altında ama kötü olmayan bir oyunu vardı. Her maç biraz daha küsüyor sanki futboluna. Pratikliği git gide azalıyor. Yani boş kale gelse kaçıracak gibi.. Ama bu yetenekten değil‚ formsuzluktan kaynaklanıyor.