1 ile 30 arası toplam 300 sonuç

Konu: FM 2008 Taktik ve Antreman Tartışma, Soru Cevap

Hybrid View

slm arkiler. benim sorunum taktikler alakalı yardım ederseniz sevinirim.ben Man Utd yonetiyorum.C.ronaldo benim için en önemli oyuncu hernekadar özellikleri gercege göre düsük olsada. Sorum su: Ben Ronaldoyu sol kanatta oynatmak istiyorum(AMRL).Bu oyuncuyu S.A.Fergusson gibi gole donuk nasıl oynatabilirim. Adam gecen sezon rekor kırdı 41 gollll. Bu oyuncuyu gercekteki gibi nasıl oynatabilirim yardım edermısiniz...

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by hasankirbelini View Post
    merhaba.sorum antreman programlarıyla ilgili.Öncelikli sorum forumumuzun birçok yerinde tavsiye edilen bilindik(FMG vs..) antreman programları hangi mantıkla hazırlanıyor.örneğin bir savunma oyuncusunun savunma veya aerobik olarak belirlenen dereceleri hangi hesaba göre değer alıyor(atıyorum savunma 15 birim olacak)...? vaktizamanında yorukefe arkadaşımızın verdiği john terry örneğinde olduğu gibi .mevcut savunma oyuncularımı bir araya getirip hesaplamalarla ortalama bir antreman programı oluşturmak daha mı faydalı.? taktiğe göre antreman programı uygulamak mı daha mantıklı..? zira bir süre sonra yapay zekanın taktiğimizi çözeceğini düşünürsek yani bir taktik için yani bir antreman programımı ayarlamamız gerekiyor mu? cevplayanlara fikirlerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler.
    Şahsi düşüncem ortalama hesaplar ile bir antrenman programı yerine taktiğe göre antrenman programı yapmanızdır.Böylece oyuncularınız taktiğiniz uygun şekilde gelişecektir ve daha çok fayda sağlayabilirsiniz.

Quote Originally Posted by jumanji_949 View Post
    slm arkiler. benim sorunum taktikler alakalı yardım ederseniz sevinirim.ben Man Utd yonetiyorum.C.ronaldo benim için en önemli oyuncu hernekadar özellikleri gercege göre düsük olsada. Sorum su: Ben Ronaldoyu sol kanatta oynatmak istiyorum(AMRL).Bu oyuncuyu S.A.Fergusson gibi gole donuk nasıl oynatabilirim. Adam gecen sezon rekor kırdı 41 gollll. Bu oyuncuyu gercekteki gibi nasıl oynatabilirim yardım edermısiniz...
    Ne yaparsanız yapın 40 gol attırabileceğinizi sanmıyorum.Ancak C.Ronaldo'yu kanada koyup ceza sahası içerisinize ok ile yönlendirirseniz biraz da hücuma dönük komut yerleştirirseniz(mantalite atak,ileri çıkışlar-topla koşma sık sık,yaratıcılık normal ile fazla arası gibi)fazlaca gol atabileceğinizi düşünüyorum.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Mesaj Yetkileri