Çünkü Alex yok. - Alex var. Okuyalım

Senelerdir hep tartışıyoruz , fikirlerimizi öne sürüyoruz bu forumda her yazdığımda diyorum ki lütfen şu konu kilitlenmesin bir maçta..Umarım bu maç dilediğim şekilde geçer.

Şuna inanıyorum , kim oynarsa oynasın Galatasaray'a Şükrü Saraçoğlunda bişeyler oluyor.Fenerbahçe en kötü zamanında Galatasaray'a Aslan(!) kesiliyor.Buna çok şaşırıyorum.30 puan geride kaldığımız senelerde bir Galatasaray maçıyla az övünmedik , az kendimizi kandırmadık!

İki takımda Avrupa maçlarında alabilcekleri en iyi skorları aldılar.Fenerbahçe'nin gün avantajının maça çok yansıyacağını sanmıyorum , çünkü fenerbahçe'de çok yoruldu.

Aragones ile ilgili diyecek pek bişey yok herşeyi maçta göreceğiz.Senelerdir lig maçlarında beraberlik pek çıkmıyor.Sırf bu kadar uzaması yüzünden berabere biter mi diye düşünüyorum.

Maçta yüksek tempo beklemiyorum , yine orta saha mücadelesi ön planda olacak.Guiza ve Ümit Karan maçın kesinlikle gol anlamında kilit isimleri.Kırmızı kart Lugano , Ayhan , Arda , Uğur , Semih için beklenebilir , genelde Türk oyuncular olması gerektiğinden fazla motive oluyorlar maça bu da olumsuz yansıyor maalesef.

Alex'in bir haftadan fazladır dinleniyor olması içimi biraz rahat tutuyor.Volkan'ın kendine güveni gelmesi , diğer yandan Kewell ve Lincoln'ün en üst seviyeye çıkmaları maçı içinden çıkılmaz bir duruma getiriyor.

Bir fenerbahçeli olarak değil sporsever/futbolsever olarak öncelikle hakeme başarılar diliyorum , daha sonra iyi olan kazansın diyorum.Alt bitecek -maçı golü atan kazanır diye düşünüyorum.1-0 Fenerbahçe.