Fenerbahçe
Galatasaray
Beraberlik
Bilgilendirme:
Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;
Spor Taraftarlığı
- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.
Maç Başlamadan Önceki Yorumlar
- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır
- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.
Maç Başladığı Anda ki Yorumlar
- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.
- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.
Maç Sonrası
- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.
- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.
- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.
Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.
Biliyorsunuz ki iki kulüp taraftarları arasında geçmiş dönemlerde meydana gelen Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçlarında bir çok tartışmanın ardı arkası kesilmemişti. Bu yıl tüm üyelerimizi sağ duyuya davet ediyoruz.
Umarım iyi olan hakkıyla kazanır.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Galatasaray..
Çünkü Galatasaray ne kadar çok sakatla boğuşsa da çok dinamik bir takıma sahip.
Çünkü Lincoln bu sene bambaşka.
Çünkü Arda bu sene bambaşka.
Çünkü oynatılan hücum futbolu Fenerbahçe'nin başını döndürecek cinsten.
Çünkü iki yönlü orta saha oyuncularına sahipler (Ayhan, Arda).
Çünkü Aragones Fenerbahçe takımını bence tanımıyor, Türk futbolunu tanımıyor.
Çünkü Galatasaray'daki Türk futbolcular Fenerbahçe'dekilerden çok daha iyi.
Çünkü Galatasaray başarıya aç.
Skor tahminim: 0-2.
Last edited by Ilhan : 07.Kasım.2008 at 02:09 Reason: düzeltme
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Çünkü Alex yok. - Alex var. Okuyalım
Senelerdir hep tartışıyoruz , fikirlerimizi öne sürüyoruz bu forumda her yazdığımda diyorum ki lütfen şu konu kilitlenmesin bir maçta..Umarım bu maç dilediğim şekilde geçer.
Şuna inanıyorum , kim oynarsa oynasın Galatasaray'a Şükrü Saraçoğlunda bişeyler oluyor.Fenerbahçe en kötü zamanında Galatasaray'a Aslan(!) kesiliyor.Buna çok şaşırıyorum.30 puan geride kaldığımız senelerde bir Galatasaray maçıyla az övünmedik , az kendimizi kandırmadık!
İki takımda Avrupa maçlarında alabilcekleri en iyi skorları aldılar.Fenerbahçe'nin gün avantajının maça çok yansıyacağını sanmıyorum , çünkü fenerbahçe'de çok yoruldu.
Aragones ile ilgili diyecek pek bişey yok herşeyi maçta göreceğiz.Senelerdir lig maçlarında beraberlik pek çıkmıyor.Sırf bu kadar uzaması yüzünden berabere biter mi diye düşünüyorum.
Maçta yüksek tempo beklemiyorum , yine orta saha mücadelesi ön planda olacak.Guiza ve Ümit Karan maçın kesinlikle gol anlamında kilit isimleri.Kırmızı kart Lugano , Ayhan , Arda , Uğur , Semih için beklenebilir , genelde Türk oyuncular olması gerektiğinden fazla motive oluyorlar maça bu da olumsuz yansıyor maalesef.
Alex'in bir haftadan fazladır dinleniyor olması içimi biraz rahat tutuyor.Volkan'ın kendine güveni gelmesi , diğer yandan Kewell ve Lincoln'ün en üst seviyeye çıkmaları maçı içinden çıkılmaz bir duruma getiriyor.
Bir fenerbahçeli olarak değil sporsever/futbolsever olarak öncelikle hakeme başarılar diliyorum , daha sonra iyi olan kazansın diyorum.Alt bitecek -maçı golü atan kazanır diye düşünüyorum.1-0 Fenerbahçe.
Bu maçın taktiği olmaz bu maçın stratejisi olmaz skorun ne olacağıda hiç belli olmaz fener açısından tek avantaj kadıköydür..
Last edited by GeNç KaRTaL : 07.Kasım.2008 at 23:43
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Benfica galibiyeti sarhoşu galatasaray 1999 senesinden itibaren kaybettiği gibi yine 9 kasım pazar günüde kadıköyden çıkamayabiliri Geçmişe bakarsanız Fenerbahçe böyle hep kötü günler geçirdiği zamanlarda bile kazanmayı başarmıştır.
kesinlikle ortasahada selçuk-josico ikilisyle başlanmalıdır. Oynarsa emre(ki bu maça saklandığı için ingiltereye götürülmedi büyük ihtimal oynar) uğurun yerine ilk 11 çıkmalıdır. semih ya da güiza ikisinden biri yedek başlayıp sonradan temiz kan olarak oyuna alınabilir... çünkü alex oynayacak ve alex-semih-güiza 3 lüsüyle başladığımızda hızlı Galatasaray adamları Fenerbahce ortasahasını mahvedebilir. kısacası;
----selçuk josico
kazım alex emre
----güiza/semih
En güzel taktik gibi gözüküyor...
Last edited by krALEX1907 : 07.Kasım.2008 at 02:52
Öncelikle benim de temennim maç sonu herkes sakin olur da konu kilitlenmez,güzel oynanan futbolu,fuutbolun güzelliklerini konuşuruz.
Fenerbahçe'li futbolcuların,teknik heyetin bazı şeyleri riske etmemesi gereken bir maç.Fenerbahçe taraftarına bu maçın anlamını sorun,ne demek istediğimi anlarsınız.
Birilerinin futbolculara,teknik heyete bu maçın anlamını öğretmesi,anlatması lazım.
Aragones'in ligdeki ilk ciddi sınavı belkide,futbolcuların bu maça motive olacaklarını düşünüyorum fakat onun dışında hocamızın da bu maçın Fenerbahçe için önemini kavramasını bekliyorum ve istiyorum.
Onun dışında bir Fenerbahçe'li olarak temennim 9 senelik geleneği devam ettirmemiz.Fakat bir futbolsever olarak da 2 takıma da başarılar diliyorum ve iyi olan kazansın diyorum.
İlk Defa Bu Derbiyi Endişelenmeden İzleyeceğim;
Genelde Kadıköyde fenerbahçe maçlarında hep bir tedirginlik içime dogmustu.Fark yiyebiliriz,aman,erken gol,vs...Şimdi öyle bir tedirginlik hissetmiyorum.Bu maç için her iki takımında şansının eşit oldugunu söylemek istiyorum.Galatasaray Biraz daha yakın taraf olsada Kadı köyde olması İbreyi ortaya çeviriyor.Servet ileri gereksiz çıkıslarını yapmassa defansımızda açık verecegimizi zannetmiyorum.Mutlaka Baros ile başlamalıyız.Skor tahmini yapmak çok zor.Ama İnşAllah kazanırız.Dostça bir mücadele olmasını diliyorum.Son bir şey : Maçta gol olursa Meira ve Baros tan bekliyorum gollerii.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray'da Servet , Fenerbahçe'de Selçuk yaptı mı iyi işler yapıyor , aksi olduğunda olacakları düşünmek istemeyiz sanırımServet yine durumu çok uzun zamandır süper götürüyor , Selçuk için yorum yok.
Galatasaray derbinin atmosferini daha iyi bilecek Ümit ile başlarsa daha sonra Baros'u oyuna dahil ederse daha faydalı olur diye düşünüyorum.Diğer yandan Kewell , Lincoln gibi ilk derbilerinde sönük kalmayacaktır.
Fenerbahçe'de Alex - Guiza - Semih isimlerini aynı anda bir Galatasaray maçında telaffuz ettiğimizde ortaya çıkacak krizi düşünemiyorum.Guiza oynamalı , Semih yedek kalmamalı , Alex kesilir mi? Hepimizin ortak düşüncesi)
Burda iş Aragones'in taktiğine kalıyor.Bence Semih'i kesecektir.Deivid eğer yetişirse çok iyi olur diye düşünüyorum.Vederson kenarda iyi bir yedek.
Herşeye rağmen kısır bir maç bekliyorum.
Açıknot:Ne kadar çok "düşünmek" fiilini kullanmışım.
İlk birkaç yorumda bir şey gözden kaçırılmış sanırım, Ayhan bu maçta cezalı olmalı, geçen hafta maç bittikten sonra 2. sarıdan kırmızı kart gördü çünkü.
Bu macin favorisi Galatasaray bence.
Biz cok iyi futbol oynuyoruz,orta sahamiz cok kuvvetli,Fenerbahcenin orta sahasi ise cok zayif.Ofans-Defans arasindaki baglantiyi kuramiyorlar.Bizim takimda Meira,Ayhan,Arda gibi isimler bu görevi layikiyla yerine getiriyorlar,Lincoln ve Kewell ise takimi ataga kaldiriyorlar genelde.
Vee takimin dinamosu MEHMET TOPAL bu macta sahada.(=
Son 3 Fenerbahce macinda takimin en iyisi,Alexi kilitleyen Mehmet Topal´in bu macta oynamasi cok güzel bir haber.
Ana yine de bu sene bizim takim cok istikrarsiz,bunu kabul etmek lazim.Cok iyi oynuyoruz dedik,gittik olmadik maclarda puanlar kaybettik.Onun icin bu macta temkini elden birakmamak lazim,son 2 mactaki gibi kontrollü oynamaliyiz.Rakibi bayiltan presi yapmaliyiz yine,defansta ise Servet geride dursun,Meira zaten topu oyuna cok iyi sokan bir futbolcu.Takimi geriden ataga kaldiracak kapasitede.
Ileride Ümit KARAN ile maca baslamak gerekiyor,Fenerbahce maclarini sever kendisi,ayrica sakatliktan ciktiktan sonra oynadigi 3 macta cok iyi bir görüntü cizdi.Bence bu macta Ümit Karan kritik bir görev üstlenecek.
Söyle bir 11le cikmak gerekiyor.
--------Sanctis--------
Sabri-Servet-Meira-Hakan Balta
-------Topal---Ayhan-------
--Arda---------------Kewell----
---------Lincoln------------
---------Ümit Karan--------
O Eskişehirspor maçıydı yani bizimle oynanan maçtı.Daha sonra Ankaraspor ile oynanan FTK maçında o cezayı çekmiş oldu.
Maça yorumuma gelince. Maç yorumunu sağlıklı yapabilme şansına sahibim. Çünkü 2 takımıda arka arkaya seyrettim. Bu maçın kilit adamı Alex'tir. Eğer Galatasaray savunması ve ya orta sahasından biri Alex'i kilitlerse maç biter. Hep Alex ile Lincoln karşılaştırılmıştır. Lincoln Alex'ten hızlıdır fakat topu oyuna sokma ve karar vermede ise Alex Lincoln'den daha hızlıdır. Şunu söyleyebilirim ki çok keyifli bir maç olacak. Bir tarafta Baros bir tarafta Güiza. Bir tarafta Semih bir tarafta Ümit Karan. Bir tarafta De Sanctis bir tarafta Volkan. Bir tarafta Alex bir tarafta Lincoln. Bir tarafta Servet bir tarafta Lugano... Ama farkı yaratan ön liberolar. Şu an için Meira-Ayhan ikilisi Selçuk-Maldonado ikilisinden iyi gözüküyor. Ve sol ve sağ açıklar bakımındanda Galatasaray üstün diye düşünüyorum. Bunlar benim görüşlerim. Ama müthiş bir derbi bizi bekliyor. Saygılar...
I'm back...
Baran Emre Aşık kesilir mi.Üstelik M.Topal ın maç eksigi var bu maçta sahada olacagını zannetmiyorum.Baros ile başlamalıyız ve İnşAllah ta başlarız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray şimdiki gibi Fenerbahçede şimdiki gibi oynarsa Galatasaray alır
Ama derbi bu kimi oyuncular hırsla çıkıyor kimisi stres altında . Kimi ilk defa derbiye çıkıyor kimi artık derbi atmosferine alışmış.
Yani kesin bir sonuç yok ama Mantığım ve aklım GALATARASAY diyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Derbilerin hiçbir zaman favorisi olmaz hele bu maçın hiç olmaz.Taktik falan önemli ama her şey futbolcuların o an ki maça konsantresine,azmine,hırsına bağlı bana göre..Fenerbahçe ligde kötü gidiyor olabilir ama derbilerdeki üstünlüğünü unutmamak gerek.Ama Aragones var bu kez takımın başında.Zico değil.Kayserispor maçında araya atılan toplarla 3 gol bulmuştu Kayserispor.Bizde öyle goller bulabiliriz BaRoS'la.Bu sezon gol yemediğimiz çok az maç var.Ama son oynanan Benfica maçı beni biraz rahatlattı.Defansta açık verdik ama diğer maçlara göre daha az.De Sanctis'te kalede çok iyi.Umarım Fenerbahçe maçında da öyle olur.Hücum hattımızda bir sorun yok.Kewell'da bu maç olunca Arda-Lincoln-Kewell-Baros 4'lüsü neler yapar Fenerbahçe karşısında merak ediyorum.Fenerbahçe Alex oynamazsa çok sorun yaşar gol bulma yollarında.Ama defansı da sağlam olur.Alex olursa çift forvet çıkmaz Fenerbahçe bu maça.Semih yedek kalır bu durumda.Alex'te inişli çıkışlı performans sergiliyor ne yapacağı belli olmaz maçta.Belki takımı sırtlar belki maçta olduğu anlaşılmaz bile.Volkan ve defans anlaşması olur inşAllah (: Kewell bu haftayı boş geçmezSeyir zevki yüksek ve az olaylı bir maç diliyorum.İnşAllah maçı kazanırız
![]()
Bu tür maclarda kimin galip gelecegini kestirmek cok zordur. Taktik, diziliş vs nin pek önemli olmadıgı, cok farklı duygularla oynanan maclar olur hep. Sonucu kestirmek cok güç; ama:Kewell ve Topal oynuyor
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ve Harry Kewell'ın tamamen iyileştiği öğrenildi. Uzun süredir sakat olan genç orta saha futbolcu Mehmet Topal'ın pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisininde kadroda yer alacağı ve teknik direktör Skibbe'nin de büyük bir olasılıkla bu oyuncuyu ilk 11'de oynatacağı bildirildi.
Mehmet Topal da sakatlığıyla ilgili olarak, "Hiçbir sıkıntım kalmadı. Kadıköy'e arkadaşlarımla birlikte gitmek istiyorum. Eğer hocam görev verirse de oynamaya hazırım" dedi.
Öte yandan Galatasaray'ın bir değer sakat yıldızı Kewell'ın da sağ ayak bileğindeki ödemin tamamen geçtiği Avustralyalı futbolcunun derbi maçın kadrosunda yer alacağı öğrenildi. Alman teknik adamın Mehmet Topal ve Harry Kewell'ı Fenerbahçe'ye karşı oynatması ve Benfica maçında ilk 11'de forma giyen iki oyuncusunu dinlendirmesi bekleniyor.
Bu arada kulüp başkanı Adnan Polat Benfica'nın galibiyetinin ardından futbolcularını tek tek tebrik ederken, Fenerbahçe maçı için de uyardı.
Polat'ın, futbolcularına "Benfica galibiyetini Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenerek taçlandırmanız gerek. Uzun yıllar Fenerbahçe'yi kendi sahasında yenemedik, bu işi sizin gibi kaliteli oyuncular gerçekleştirmeli" diyerek derbi karşılaşması için motive ettiği ifade edildi.
07.11.2008
Kaynak : DHA
Ben Galatasaraylı olarak takımıma güveniyorum. Benfica karsısındaki oyunun yarısını bile sahaya yansıtabilirsek buradan en az 1 puanla dönebilecegimizi düşünüyorum. Kewell vee Mehmet in iyilesmiş olmaları cok güzel. Formdayız. Arda bildiğimiz Arda. Kewell muhtesem. Lincoln bu sene cok farklı. Umuyorum ve istiyorum bu mactan galibiyet ile dönecegiz. Oyuncular Benfica macınının sevincini artık unutmalı, ki unutmuşlardır da. Bu maca odaklanmalılar. Galibiyet için tüm gücümüzü ortaya koyup, istediğimizi alacagız diye düşünüyorum.
Umarım alırız bu maçı Galatasaray'a karşı en son geçen sezon ki kupa maçında rahat değildim.Birde şimdi kadroları bence bizden daha kaliteli dönen sakatları da var.Bizde ise Alex-Emre'nin durumu belli değil bu iki oyuncudan biri dönmeli Arsenal maçında top çıkaramadığımızı gördük.Bence Güiza'yı kesip Semih'i ileri almalı Semih geride pek iyi oynayamıyor.
Bu maçta futbol matığı tamamen Galatasaray'ı gösteriyor.Bunu reddedemeyiz fakat unutulmasın ki derbilerin favorisi yoktur ve derbilerde takımlar en kötü dönemlerinde bile birbirlerini yenebilmiştir.İşte derbinin güzelliğide burdadır.
Dostluğun kazanması dileğiyle.
Fenerbahçe'nin kazanmak zorunda olduğu maçtır. Skibbe açısından işler (en azından UEFA'da) iyi gittiğinden, fazla riske girmeden oynayacaktır. Fenerbahçe'nin özellikle gol yollarında sıkıntıları var. Alex belki bir nebze bunu çözebilir. Galatasaray normal oyununu oynarsa, ve basit hatalar yapmazsa Fenerbahçe'yi yener diye düşünüyorum.
G.Saray beraberliği yeterli görüp o şekilde oynarsa rahat kazanır F.Bahçe.Ancak G.Saray'da kazanmak için oynarsa maç çok zevkli bol pozisyonlu olur.Kimin kazanacağıda belli olmaz.
Şu maçta Kadıköy'de olmak için neler vermezdim![]()
Öncelikle Tahminin Beraberlik Ama Galatasarayımız Benfica Maçındaki Gibi Kontrollü Ve Sakin Oynar İse Fenerbahçeyi Kendi Sahasında Yeneriz
İlk kez bi Gs derbisinden ümitsizim,endişeliyim...Takım iyi durumda değil oyuncular ne kendilerine ne de takım arkadaslarına güveniyor.Hele ki Alex de oynamazsa bizi kim hücuma kaldıracak kim takımı atağa kaldıracak.
Ümitsizce macı izleyeceğim...
bir beşiktaşlı olarak bize beraberlık yarar onu ıstemem lazım ama nedense gs yensın ıstıyorum =) bence berabere bıtecek mac .. fenerbahce arsenal macında anormal yoruldu keza galatasaray benfıca karsısında cok ıyı oynadılar onun moralı olacaktır ama yorgunlugu da olacaktır dedıgım gıbı beraberlık beklıyorum
Pek fazla yorum yapmadan Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı özellikle Kadıköy'deki üstünlüğünü ele alarak Fenerbahçe kazanır diyorum.Bana göre de Galatasaray'ın kadrosu daha iyi ve daha iyi oynuyorlar ama derbi maçların havası başkadır.Gs'ın iyi Fb'nin ise kötü form durumuna bakılcak olursa iddaa da bu maçta ev sahibi galibiyet oranını biraz yüksek tutabilir.Kaçırmam , hafta sonu 1 oynarım bu maça
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence de en akla yatkın kadro bu, Ümit Karan Baros'dan daha etkili olur.Ben zaten forvet oyuncularından ziyade Arda,Kewell,Lincoln 3lüsünden birisinin gol bulabileceğini düşünüyorum...
Last edited by BlackEagle19o3 : 07.Kasım.2008 at 19:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
@BlackEagle19o3
Kesinlikle katılıyorum Baros/ümit yorumuna.Baros ne kadar iyi olursa olsun , yada X takımı formda olsun bu bir derbi maçtır ve derbi maçları en iyi bilenler defalarca oynamış olanlardır.
Ümit Karan ile başlarsa Lugano ve Edu çok zorda kalır.Baros için aynı şeyi düşünmüyorum bile.
Hakan Ünsal'ın Hürriyet Spor'a verdiği demeçten sonra bu maçın gene Fenerbahçe tarafından kazanılacağını düşünmeye başladım.
Hakan Ünsal verdiği röportajda: "Galatasaray, Kadıköy'de hep bastıran taraf oldu ama; golleri hep Fenerbahçe attı ve sonuca böyle gittiler. Artık Galatasaray'lı futbolcularda Kadıköy'e çıkınca biz ne yaparsak yapalım burada gene kaybedeceğiz düşüncesi oluşmaya başlıyor hele maça iyi başlayıp birde arkasından Fenerbahçe gol atarsa buradan yenilgi alacağımız zihnimize yerleşiyor ve ilerleyen dakikalarda sıkıntıya giriyoruz."
Bu demeçten sonra Fenerbahçe eğer ilk golü bulursa bu maçı kazanır. Galatasaray defansı eğer kendini çok sağlam tutar ve sıfır hata yaparsa bu maçtan puan alır.
Ben Fenerbahçe'li olduğum için bu maça objektif bakamam. Bunu buradaki herkes biliyor. Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.Bu düşüncemde çok doğaldır.
Volkan, Edu ve Lugano Arsenal maçında ki gibi olurlarsa bu maçda gol yiyeceğimiz düşünmüyorum. İki takımda Avrupa'da maç yapması çok iyi oldu eşit haklarda sahaya çıkacaklar.
Emre tamamen iyileşti. Alex ise yetiştirilmeye çalışılıyor. Emre, (yetişirse) Alex'in kitlendiği dakikalarda alacağı sorumlulukla maçın anahtar adamı olabilir. Bu maçta Emre'ye büyük sevgi gösterileri olacaktır. Umarım hem fiziksel hem zihinsel olarak bu maça hazırdır. Emre'den bu maçta büyük ümitlerim var.
Şimdiye kadar Galatasaray Fenerbahçe'ye göre daha hazır bir görüntü çizse de derbilerin havası farklıdır. Fenerbahçe'nin kendini taraftarına tam olarak affettirebilmesi için Galatasaray maçı büyük bir şanstır. Oyuncularımızın bu şansı iyi değerlendireceklerini düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence Benfica galibiyetinden sonra Galatasaray alıcak.Moralli geliyorlar.Golleride benim fikrim ilk Baros sonra Lincoln atıcak Fenerbahçe ' dende Güiza atıcak.Deplasmanda 1-2 Galatasaray alıcak.
Doğru, sabah sabah yanlış hatırlamışım, geçen hafta yoktu Ayhan
Benim hiçbir zaman katılmadığım bir yorumdur "derbilerin favorisi olmaz" değimi. Derbilerin farklı bir havası vardır ve bu havaya göre daha iyi konsantre olan, kendini daha az baskı altında hisseden, kazanmayı daha çok isteyen ve bu üç psikolojik faktörü aynı potada en iyi eriten takım kazanır maçı, çok ekstrem bir şekilde futbol tanrıları işin içine karışmazsaBunun örneklerini gördük, 90 dakika tek kale oynayıp orta sahadan kullanılan bir serbest vuruşun baraja çarpıp yön değiştirmesiyle Fenerbahçe'ye yenilen bir Galatasaray maçını bilirim örneğin ama bu da milyonda bir defa olacak bir şeydir. Bu maç için konuşursak, baskı altında olacak takım Fenerbahçe olarak görünüyor son maçlardaki performanslara bakarsak eğer. Galatasaray bu konuda daha rahat, özellikle Benfica maçı bu konuda iyice rahatlattı diyebilirim. Performans olarak Galatasaray'ın daha iyi olduğunu kimse reddedemez sanırım ancak iş bu iki faktörle bitmiyor. Fenerbahçe'nin saha avantajı mevcut ve Fenerbahçeli futbolcular bu maçı kazanıp hem puan farkını azaltıp potaya girmek hem de tribünlerini, yönetimini ve en önemlisi kendilerini rahatlatmak isteyeceklerdir. Bu da kazanma isteklerini ve konsantrasyonlarını arttıracaktır doğal olarak. Bu açılardan ortada bir maç gibi görünüyor, ibre sadece çok az Galatasaray'dan yana. Mustafa Denizli'nin meşhur değimine gönderme yaparsak %51 Galatasaray kazanır diyorum.
Hakan Ünsal'ın yorumuna gelince, artık daha nasıl kötüler takımı bilemiyorum. Geçen sene 4 maçın 3'ünde sahadan istediğini alan Galatasaray takımını izlememiş sanırım kendisi. İyice ayağa düştü kanımca. Sadece ayıp diyebiliyorum.