Yorum yazmakta bir yere kadar. Sizin ki yorumdan çıktı artık. Sizinki eleştirmekten başka bir şey değil. Sizin ki öngörüden başka birşey değil. Oyun çıkmadan bu tarz görüşlerde bulunmak çok yanlış. Hem ne biliyorsun yorumlarınızın dikkate alınmadığını? Ayrıca kendinden yaklaşık 16 yaş büyük biriyle konuştuğunuda biliyosundur umarım. Aydın bu sene kaç maçta 11'de başladı bana bir söyle. Önceden Arda'da Arda tuttururdunuz. Hem neyse onu Modric'le karşılaştırırdınız. Aydın'ı karşılaştırdığınız kişiye bir bakın. Roberto Carlos. Kel alaka. Bizler en iyisini yapmaya çalışıyoruz. En iyisini yapıyoruz diye herhangi bir iddiamız yok...
PA:-9 'mu? Bizden cevap bekliyorsun ama kendine bakmıyorsun. Neden PA:-9 bize bir belirt. Ona göre doğruysa bu çocuk haklı deriz. Ama ordan söylemek kolay. -9 en uç nokta umarım biliyorsunuzdur. Ben şu haliyle Aydın'ın anca Portsmouth, Aston Villa gibi takımlarda oynayabileceğini düşünüyorum EN FAZLA. Neden mi? Sen bir kanıt belirtmeden ben söyliyeyim. Fizik yok. 2'li mücadelelerde hemen yerde kalıyor. Tekniği iyi fakat topu sürerken çok dengesiz ilerliyor. Bu yüzden eğer üst düzey bir defans oyuncusu karşısına çıkarsa topu alma olasılığı çok yüksek...