1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ömer abi bir karışıklık oldu galiba mkkadi Baros u sormuştu . Sanırım sen licentia'nın Kewell ın fizyoterapist sorusuna cevap verdin

ya da ben tamamen karıştırdım (:

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ömer abi bir karışıklık oldu galiba mkkadi Baros u sormuştu . Sanırım sen licentia'nın Kewell ın fizyoterapist sorusuna cevap verdin

ya da ben tamamen karıştırdım (:
    Hata olmus..

Quote Originally Posted by mkkadi
    Ömer abi milan barosta 8.02 den sonra buraya gelirken bir düşürülme oldu mu. Yani şu an için CA ve PAsı nedir? Merak ettiğim ilk husus bu.
    Soyle diyeyim. Baros geldiginde butun teknik ve fiziksel ozelliklerinden kirpilmis, zihinsel ozelliklere dokunulmamisti.

Biraz yukselttim kendi izlemis oldugum Baros kadariyla, zihinsel bazi ozelliklerini indirerek etkisini azaltmayi amacladim. Saniyorum simdilik fena durumda degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hata olmus..

Soyle diyeyim. Baros geldiginde butun teknik ve fiziksel ozelliklerinden kirpilmis, zihinsel ozelliklere dokunulmamisti.

Biraz yukselttim kendi izlemis oldugum Baros kadariyla, zihinsel bazi ozelliklerini indirerek etkisini azaltmayi amacladim. Saniyorum simdilik fena durumda degil.
    Biraz yükselttim dediğin ömer abi şu gördüğümüz hali yükselmiş hali midir yoksa bi daha ki yamada mı yükselmiş olarak göreceğiz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Biraz yükselttim dediğin ömer abi şu gördüğümüz hali yükselmiş hali midir yoksa bi daha ki yamada mı yükselmiş olarak göreceğiz.
    Bu yukselmis hali..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu yukselmis hali..
    Benim dediklerin bu senin "yükselmiş dediğin" değerler üzerineydi. Yani bence şu anda görmüş olduğum değerler gözden geçirilmeli demiştim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Benim dediklerin bu senin "yükselmiş dediğin" değerler üzerineydi. Yani bence şu anda görmüş olduğum değerler gözden geçirilmeli demiştim.
    Kisa donemde Baros'un hali bence iyi.

Uzun donemde izledikce kararlar vermek gerekli bence.

Mesaj Yetkileri