Derbilerin hiçbir zaman favorisi olmaz hele bu maçın hiç olmaz.Taktik falan önemli ama her şey futbolcuların o an ki maça konsantresine,azmine,hırsına bağlı bana göre..Fenerbahçe ligde kötü gidiyor olabilir ama derbilerdeki üstünlüğünü unutmamak gerek.Ama Aragones var bu kez takımın başında.Zico değil.Kayserispor maçında araya atılan toplarla 3 gol bulmuştu Kayserispor.Bizde öyle goller bulabiliriz BaRoS'la.Bu sezon gol yemediğimiz çok az maç var.Ama son oynanan Benfica maçı beni biraz rahatlattı.Defansta açık verdik ama diğer maçlara göre daha az.De Sanctis'te kalede çok iyi.Umarım Fenerbahçe maçında da öyle olur.Hücum hattımızda bir sorun yok.Kewell'da bu maç olunca Arda-Lincoln-Kewell-Baros 4'lüsü neler yapar Fenerbahçe karşısında merak ediyorum.Fenerbahçe Alex oynamazsa çok sorun yaşar gol bulma yollarında.Ama defansı da sağlam olur.Alex olursa çift forvet çıkmaz Fenerbahçe bu maça.Semih yedek kalır bu durumda.Alex'te inişli çıkışlı performans sergiliyor ne yapacağı belli olmaz maçta.Belki takımı sırtlar belki maçta olduğu anlaşılmaz bile.Volkan ve defans anlaşması olur inşAllah (: Kewell bu haftayı boş geçmezSeyir zevki yüksek ve az olaylı bir maç diliyorum.İnşAllah maçı kazanırız
![]()

Seyir zevki yüksek ve az olaylı bir maç diliyorum.İnşAllah maçı kazanırız