Adam iki top kaptı 13-14 top kapma oLdu. Çok garip istekLer doğrusu![]()
Adam iki top kaptı 13-14 top kapma oLdu. Çok garip istekLer doğrusu![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bu konularda elim epey sıkı olmasına rağmen ben bile aylardır Arda'nın en az 12-13 tackling hakettiğini söylüyorsam diğer arkadaşların 13-14 istemesi az bile
Ben zaten Fm09'da Arda'nın 13 olmasını bekliyordum önceki konuşmalara ve Ömer abinin bu konudaki tavrına bakarak.Demoda 11'i görünce şaşırmadım dersem yalan olur.Ancak 14 olmasını isteyenler hayal görmesin biraz kıyas yaparlarsa 14'ün fazla olacağını onlarda farkedecektir.
Arda'yi yakindan izleyince, esasinda bir cok defans oyuncumuzdan cok daha iyi top kapma teknigine sahip oldugu goze carpiyor. Ozellikle yaptigi mudahalelerde hem muthis bir isabet yuzdesi var, hem de rakibe temas etmeden topu ayagindan aliyor.
Sonucta bu teknik beceri.. ne kadar fazla top kazandigi degil.
ÖnemLi oLan bunu ne kadar sıkLıkta yapabiLdiğidir. Bazen oyuncuLar kendiLerinden bekLenmedik şekiLde farkLı şeyLEr üretebiLiyorLar. Arda da dün o şekiLde oynadı. Arda 4 maçın 3 de böyLe oynuyor oLsa tamam deniLebiLinir.
Bende dün çok iyi oynadığına katıLıyorum, artı oLarak yaptığı müdahaLeLer ve kaptığı topLar iLe beLki çoğu savunma oyuncusundan daha iyi iş çıkardı ama dediğim gibi önemLi oLan sürekLiLiktir.
Eğer Arda zaten sezon sonuna kadar böyLe devam ederse bende çıkarım evet bu değer veriLebiLir derim. Ama kaLkıpta şimdi böyLe bir değer veriLirse de biraz abes kaçar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Last edited by perpetua : 08.Kasım.2008 at 07:40