Senden daha dikkatsiz izlediğimi düşünmüyorum
Aydın konusunda ise çok ümitliyim, çok beğeniyorum, çok yüksel caları hakedecektir. Ancak geçen sene 1 sezon sakat yattı. Sık sık sakatlanıyor. Bunlar gözardı etmemek lazım. Özgürcan'ın da fiziği harika ama zihinsel olarak geliştiremiyor kendini. Aydın'da şuan da zihinsel olarak çok zayıf. Çok yanlış kararlar veriyor. Orta kesecekken şut çekiyor. Pas atacakken orta deniyor. Belki oda karar verme konsantrasyon sorunlarıyla boğuşan bir Uğur Boral olacak ileride... Uğur Boral'da çok yeteneklidir. Allah vermiştir esasında ama... Alt yapı eksikliğinden zihinsel problemlerden demirlemiştir 130-140 arasına. Eee Sabri'de öyle.
Şimdilik Aydın kendini ispatlamadan Ömer ağabey'in o pa yı Aydın'a uygun görmesi. İlk olarak Aydın'ın kendisi açısından kötü bir durum. Belki oynuyordur bu oyunu. Belki ne oldum delisi olur...
İşte bu kadar çok belki içerisinde. Biz diyoruz ki kendini kanıtlamamış bir oyuncuyu. Sırf kendi düşüncemize göre geleceğin starı yapamayız. Bizden öncekiler yapmış ve hatalı davranmışlar. Bizde bu hatanın devamını getirmeyelim.
Bu arada Ömer Ağabey'in Aydın'ı çok beğendiğini ve Arda'dan daha iyi olacak dediğini de sızdırayım buraya
(Ömer abi okumasın)
Ve benimde Aydın'ın hızlanması tekniği hızı için çok iyimser görüşlerim var. Ancak daha ham Aydın. Olmamış yani. Hele bir mevsimi gelsin tatlı tatlı yiyelimde... Sonra verilir pa'sı.