Tam olarak degil. PA esasinda utopik, oyuncunun tamamen her sey yolunda giderse ulasacagi bir deger olarak bakilmamali cunku
1. oyunda da boyle islemiyor - her oyuncu PA'sina ulasiyor
2. Oyuncular kariyerlerinin zirvesine ulasinca PA, oyuncunun sahip oldugu en yuksek CA'ya esitleniyor
Yani PA, oyuncunun mantik cercevesinde ulasabilecegi en yuksek CA.
PA verirken de dikkat edilmesi gereken bu. Her ne kadar Aydin Arda'dan daha iyi olabilmesini saglayabilecek ozelliklere su anda sahip olsa da, bu Aydin'in Arda gibi bir patlama yapabilecegini varsayiyor. Ben acikcasi Aydin'in Arda gibi bir patlama yapabilecegini dusunmuyorum. Dusunmememin nedeni de sakatliklar nedeniyle her iki adim one gittiginde bir adim geriye dusecekmis hissi veriyor. Yani her ne kadar su anda sahip oldugu ozellikler onu cok iyi bir oyuncu yapabilecek duzeyde olsa da, bu gelisimin gerceklesme ihtimalini cok dusuk goruyorum.
Devre arasina veya sezon sonuna kadar Aydin her oynadigi macta ustune koyar (tipki Arda'nin zamaninda yaptigi gibi), o zaman cok daha yuksek potansiyellere cikabilecegini kanitlamis olur, o zaman cok daha yuksek potansiyellere sahip olur.