Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
1 ile 30 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

oyunu yurt dışından alınca Türkiye'ye bir faydası varmı Türkiye'deki satışların fazla gözükmesi gerekmiyormu eğer bir faydası yoksa yurt dışından alan arkadaşlarla korsan kullanan arkadaşlar arasında pek bi fark yok bence önemli olan Türkiye'deki satış rakamlarının artması ise olay.Ayrıca buradaki arkadaşlardan çok oyunun yapımcıları düşünmeleri lazım Türkiye'de satışları nasıl artırırım diye artırmak içinde müşteriye ne cazip geliyorsa onu yapmalı artık dünya tükeciye her türlü kolaylığı yaptığı bir dünyada yaşıyoruz yani tükeciden daha çok üretici ve satıcılar malı pazarlamanın derdine düşmeli bence

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    oyunu yurt dışından alınca Türkiye'ye bir faydası varmı Türkiye'deki satışların fazla gözükmesi gerekmiyormu eğer bir faydası yoksa yurt dışından alan arkadaşlarla korsan kullanan arkadaşlar arasında pek bi fark yok bence önemli olan Türkiye'deki satış rakamlarının artması ise olay.Ayrıca buradaki arkadaşlardan çok oyunun yapımcıları düşünmeleri lazım Türkiye'de satışları nasıl artırırım diye artırmak içinde müşteriye ne cazip geliyorsa onu yapmalı artık dünya tükeciye her türlü kolaylığı yaptığı bir dünyada yaşıyoruz yani tükeciden daha çok üretici ve satıcılar malı pazarlamanın derdine düşmeli bence

Bizde onu söyLüyoruz zaten. Sigames in SatışLarında Dışarıdan Türkiye ye ne kadar satış oLduğunu da araştırması gerektiğini bir çok zaman iLettik.

Şimdi ben 50 YTL e aLmak varken kargo dahiL neden gideyim 80-85 YTL gibi bir rakama aLayım kargo dahiL ? Zaten Sigames bizi saLLamıyor, Bu oyunuda oynamak istiyorum. Niye gideyim ekstra masraf yapayım. En azından orjinaL kuLLanıyorum, korsan oLması iLe aynı demek ne aLaka anLamadım ? EN azından orjinaL kuLLanıyorum, umuyorum ki bir gün Sigames dış piyasadan Türkiye ye giden satış miktarını da hesapLar diye.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri