Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
oyunu yurt dışından alınca Türkiye'ye bir faydası varmı Türkiye'deki satışların fazla gözükmesi gerekmiyormu eğer bir faydası yoksa yurt dışından alan arkadaşlarla korsan kullanan arkadaşlar arasında pek bi fark yok bence önemli olan Türkiye'deki satış rakamlarının artması ise olay.Ayrıca buradaki arkadaşlardan çok oyunun yapımcıları düşünmeleri lazım Türkiye'de satışları nasıl artırırım diye artırmak içinde müşteriye ne cazip geliyorsa onu yapmalı artık dünya tükeciye her türlü kolaylığı yaptığı bir dünyada yaşıyoruz yani tükeciden daha çok üretici ve satıcılar malı pazarlamanın derdine düşmeli bence

Bizde onu söyLüyoruz zaten. Sigames in SatışLarında Dışarıdan Türkiye ye ne kadar satış oLduğunu da araştırması gerektiğini bir çok zaman iLettik.

Şimdi ben 50 YTL e aLmak varken kargo dahiL neden gideyim 80-85 YTL gibi bir rakama aLayım kargo dahiL ? Zaten Sigames bizi saLLamıyor, Bu oyunuda oynamak istiyorum. Niye gideyim ekstra masraf yapayım. En azından orjinaL kuLLanıyorum, korsan oLması iLe aynı demek ne aLaka anLamadım ? EN azından orjinaL kuLLanıyorum, umuyorum ki bir gün Sigames dış piyasadan Türkiye ye giden satış miktarını da hesapLar diye.