Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
1 ile 30 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Hayrettin Abi'nin dediklerine katılıyorum. Yurtdışından daha ucuza getirebiliyorken, neden daha pahalıya alayım?

Bu arada Hayrettin Abi, arkadaşımız sanırım şunu anlatmak istemiş, hani önemli olan Türkiye'deki satışları artırmak ya, yurtdışından alınca Türkiye'ye bir katkı olmuyor.

O zaman da şunu söylüyor, korsan alanların da bir katkısı yok ya bu satışlara, yurtdışından almış olunca da katkı olmadığına göre, düz bir mantıkla " korsan = yurtdışından satın almak " diyor.
    evet aynen doğrudur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şimdi ben 50 YTL e aLmak varken kargo dahiL neden gideyim 80-85 YTL gibi bir rakama aLayım kargo dahiL ? Zaten Sigames bizi saLLamıyor, Bu oyunuda oynamak istiyorum. Niye gideyim ekstra masraf yapayım. En azından orjinaL kuLLanıyorum, korsan oLması iLe aynı demek ne aLaka anLamadım ? EN azından orjinaL kuLLanıyorum, umuyorum ki bir gün Sigames dış piyasadan Türkiye ye giden satış miktarını da hesapLar diye.[/quote]
    Bence adamlar nasıl olsa alan alıyor diye düşünüyor burda o satışlarıda düşmüş olsa eminim daha çok dikkatini çeker madem daha ucuz almayı Türkiye'ye faydalı olmasından daha önemli görüyorsunuz oyunuda oynayacaksınız o zaman daha ucuz oynamanın yolları var sizde SI sallamayacasınız ne zaman onlar sizi salladı o zaman bakarız.
    Last edited by murat taşlı : 10.Kasım.2008 at 13:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri