Yıllardır yaşadığımız büyük heyecana sadece 1 gün kaldı, en büyük spor yorumcularına saatlarce takım analizleri yaptırın ortaya çıkan sonuç tam tersi olabilir...
bu nedenle...falanın kadrosusu böyle filanın oyun taktiği bu gibi yorumların da bu maçlar nazara alındığında hiçbir anlamı yok...
lorantın fenerbahçesinin 6 gol atacağını veya haginin Galatasarayının 5 tane atacağını bilen bir yorumcu varsa yorum dinlerim ... ama yok...
tek gördüğüm gerçek bu iki dev takım kendi evlerinde kolay kolay kaybetmiyor...
TEK BİLDİĞİM ŞU Kİ: eğer yenersek amcama ziyarete gidip sofraya yayılacak ahkam keseceğim...ben gideceğim...eğer galatasaray kazanırsa yaklaşık 10 kişilik tamamı Cimbomlu misafirlerime hem ellerimle çay ikram edip hemde maç yorumlarını dinlemek zorunda kalacağım...
bizim ailede galatasaray ile fenerbahçeliler iç içedir ve sonuç ne olursa olsun muhakkak bol muhabbet vardır... bi tek beraberliklerde fazla muhabbet olmaz...o yüzden tek istemediğim sonuç bu (e tamam biraz yalan oldu)
çünkü ben yengemi aradım pazara akşamına hazırlık yap diye amcamda eşimi aramış bolca pasta yap diye...
hepinizin derbisi bol muhabbet ve neşe ile geçsin...
fenerbahçeliler şimdiden kasım ayı cimboma uğurlu gelmez...onlar bilir derken...
galatasaraylılarda onlara 1 tane arda bi tane baroş bi tanede edu atar 3-0 alırız diyebilirler...
Çocukluğumuzdan beri en büyük heyecanımız Fenerbahçe- Galatasaray derbisi umarım adına yakıştığı gibi geçer..
başlangıçta sunucu belli olmaz dedik ama hadi bir atış da biz yapalım...
Fenrbahçenin durumu çok kötü olduğu için,
fenerbahçenin kadrosu bu sene döküldüğü için,
fenerbahçe galatasaraydan çok daha formsuz olduğu için,
fenerbahçelilerin bile fenerbahçeden çok fazlla beklentisi olmadığı için,
fenerbahçe kazanır...tarih böyle yazıyor kızmayın bana...
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali