Sağolasın Memo (Ulu Memo) biz seni unutmadık bak
Demoyu biraz oynadım 4 maçta 3 galibiyet aldım Tottenham 'la,Karakonzari Taktiği editleyip kullanıyordum,2009 da denedim yine iş gören bir taktik tavsiye ederim.Tabi güçlü takımlarda işe yarıyor belirtmek lazım.
Sakatlıklar gerçekten can sıkıcı ama burada söylendiği gibi 2-3 ay gibi uzun süreli sakatlıklar yaşamadım.Antrenman seviyesini düşürdüm deniyorum bakalım etkisi olacakmı?
Bunun dışında Oyunda birkaç güzellik keşfettim.
-Paslaşmalarda artık tak tak ayağa pas değil biraz daha gerçekçi bir görünüm kazandırılmış,atılan paslar kimi zaman oyuncunun gerisine kimi zamanda biraz ilerisine gidiyor ki,görünüm açısından daha gerçekçi olmuş.

-Özellikle orta sahadan ileriye dönük uzun ara pasları çok güzel geliştiirlmiş ve oyuna ayrı bir hava vermiş.

-Yapılan ortalar çok güzel falso alıyor ve hedef adama gol için etkili asistler olabiliyor buda çok güzel.

-Ekranın altındaki kaydırma çubuğuyla ileri-geri sarma opsiyonu çok kullanışlı.

Eksi yönlerine gelince (Oyun Piyasada olunca bunların pek çoğunun düzeltilmiş olarak çıkacağından emin olmakla birlikte)

-Sakatlık Problemi

-3D Sorunu

Klavyedeki inanılmaz hassaslık,bir harfe basınca 3-4 tane birden yazması gibi...

3 tanede oyuncu tavsiyem var biri zaten tanınmış olan Anderson M.Utd.
Diğerleri:
Belçikalı 2 Oyuncu :
Axel Witsel
Steven Defour

ve Aaron Ramsey alın pişman olmazsınız
Devamı gelecek