-ah o kaleci olayına oldum olası deli oluyorum zatencm de de böyleydi fm de de aynı biçimde gidiyor... fm09 da umarım bir nebze düzeltilebilir yada daha az katı davranılsın oynayana ya
ortalaması 5,45 olan kaleci bana karşı oynayınca mı açılır da maçın adamı olur illa?
-transfer olayı ise kar etmek gerçekten çok zor.. Aris ile yunanistan liginde oynarken papazoglou iyi fiyata gitmişti bir tek bir de 25 m ye aldığım quagliarella valencia ya 65 e satılmıştı hatırladığım kadarı ile... (tabii oyun tarihi boyunca bu kadar transferlerden zarar ettikten sonra birkaç istisnada olsun sadaka tarzı oyuncuya)
-bir de türkiye liginde oynarken üst sıraları zorluyorken son 4 sıradaki takımlardan biri onca sakat oyuncusuna rağmen gelir sizle berabere kalır yada yenerse tüm takımda bi anda huzursuzluk rüzgarları eser.. işleri düzeltemeyip gurur yaparsanıztakımı bırakmak falan gerçekçi ve komik oluyor..
FM08 i bırakalı çok oldu ama biraz gevezelik edeyim dedim.. no escape konu tercüman olmuş bizim ahaliye çok saol![]()