Gerçekten güzel bir futbol güzel bir galibiyet. Hakettik ve kazandık. Maçta aslında bir kaç kırmızı kart atlandı. Geçen hafta kazımın pfdk konusunda demiştim ki Arda neden hiç kart görmez bu çektiği s..r'lerden. Bugünde hakeme alenen defalarca yaptı bunu ve en sonunda tribünlere yaptığı hareketten sanırım kart gördü. Ayhan desen hakemi dövecek gıkı çıkmıyor hakemin. Hakeme fazla bahane bulmamak gerek gerçi. İyi bir maç yönetti. Bir kaç hatası vardı ama onlarda skora etki eden hatalar değildi. Güiza bir gol kaçırdı ki inanamadım buna. Atsa belki skor 4'ten çok daha fazla olabilirdi. Disiplinden kopan bir Gs vardı çünkü. Burak yılmazı hiç beğenmedim. Deivid ise gerçekten mükemmel bir futbolcu. Araştırma bölümünde hala Deivid'in uzaktan şutu abartılmış diyen arkadaşlar vardı. Umarım 1 değil 2 değil 15. örnek olarak bu golü de görmemezlikten gelmezler. Tribünler adına da güzeldi maç. Ama çok küfür oldu bir ara, en az 50-60 Bin Dolar ceza gelmeli. Sahaya atılan yabancı maddeler oldu. Toplamda 150-250 Bin dolar arası ceza alırız büyük ihtimal.
Gsli arkadaşları az da olsa anlayabiliyorum ama sen 4 yemişsin, arada koskoca 3 gol fark var ve hala hakem yüzünden kaybettik gibi lafları yine de komik buluyorum.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !