Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 66. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Galatasaray
-
Beraberlik
-
7 Metrelik baraja isyan edenler, Ayhan'ın maç boyunca 2 defa 7 Metre kurduğu barajı hatırlasınlar. 
Ümit Karan'ın Deivid ile mücadelesine penaltı diyenler, Ümit Karan'ın niyetini ve yaptığını anlamaya çalışsınlar.
Yok 2 penaltı, yok 8 taç, yok 6 frikik verilmemiş falan filan. Geçiniz bunları efendim. İlk penaltı pozisyonuna Deivid-Ümit pozisyonu diyorsunuzdur, 2. hangisi?
Yok efendim neymiş balına goller gelmiş. Arkadaşım futbol oynuyoruz satranç değil. Futbolda teknik, kabiliyet, taktik %49 skora etki ediyor ise şans %51 etki eder. Top yere çarpıp girincede bal olsun o halde?
Devre arasına girerken, ikinci yarı Skibbe ve Aragones arasında geçer demiştim ve bu görüşümde haklı çıktım. Skibbe'nin Ümit ve Baros'u aynı anda çıkarması maçın hatalı kararlarındandı.
Fenerbahçe'nin diğer maçlara göre bu maçtaki artıları ise;
Selçuk ve Josico'nun etkili, dirençli oyunu. İkiside hatasıza yakın oynadı. Galatasaray ortasahasını baskı altında tuttu. Ofansif anlamda olmasada defansif anlamda çok iyidiler. Selçuk arada kendini Alex sanıp güzel paslar verdi, arada da bunları apartıp gereksiz top kayıpları yaptı. Josic hep böyle oynayacaksa Maldonado klübeye demir atsın lütfen. 
Diğer bir artı ise Deivid. Sakatlıktan yeni çıkmış olmanın verdiği tedirginlik vardı başlarda. İkinci yarının başlamasıyla bundan tamamen sıyrılıp Alex'in yokluğunda oyunu yönlendiren isimdi. Emre'nin girmesiyle biraz daha rahatladı ve daha serbest bir görüntü çizerek Galatasaray defansını zorladı.
Güiza'nın Emre'nin ayak dşıyla attığı pasta topu dağlara taşlara atması ise maçın en acı pozisyonuydu. Diğer bir yazık olan pozisyon ise Lincoln'ün çift vuruş olan pozisyonda, direk kaleye giden mükemmel şutu'nun gol olmamasıydı.
Son olarak Kadıköy'de umulan olmadı, kaldığımız yerden devam ettik.
Bugün görev alan, almayan tüm futbolculara Teşekkürler.
Şimdi hemen bu maçın rehavetinden kurtulup diğer maçlara bakmak gerek. Çıkışa geçmemiz için büyük bir fırsat...
Mesaj Yetkileri