Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 66. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Galatasaray
-
Beraberlik
-
Hakemi Eleştirenler...
İki takımda güzel oynadı.
Galatasaray'ı bitiren Skibbeydi. Ümit ve Baros'u aynı anda gereksiz yere çıkarttı. Sadece birini çıkartsaydı daha iyi bir sonuç alabilirlerdi belki 4-2,4-3 falan.
Emre Aşık iğrenç oynadı.Yuh diyorum susuyorum.Çok hata yaptı.
Lincoln'un attığı frikik golü profesyonellikti.Belki birine sürter diye attı ama olmadı.Eleştiri yok bu gole, o da biliyordu gol olmayacağını bence ama şansını denemk istedi kanaatindeyim. Belki birine sürter diye denedi şansını bence.
Fenerbahçe'nin başarısında Josico,Selçuk,Deivid,Volkan vardı bence.
Josiconun hırsı, azmi, müdahaleleri.
Şelçuğun FB yi dirilten golü.Güzel pasları, post player sanması kendini 
Deivid'in her zaman ki gibi parlaması, golünü atması, keyfine bakması 
Volkan'ın ise son maçlardaki süper kurtarışları.
Takımda herkez iyi oynadı aslında Fenerbahçe'de.Çok güzel bir derbi izledik. Heyecan doruktaydı.Lincoln'ün 1dk de bulduğu golden sonra fark geliyor dedin.Ama tam tersi oldu.Fenerbahçe attı farkı. Doğrusu ben eşit şans veriyordum. Fenerbahçe yükselme dönemine girdi şu zamanlarda.Eleştirilere rağmen şu an GS ile arasındaki puan farkı yok denecek kadar az.
Avrupada şansı hala var. 2 maç yapcak. 6 puandan 8 puanla gruptan çıkabilir.En kötü ihtimal UEFA kupasına gidebilir. Kendi sahasında kupayı kaldırabilir.
Galatasaray'a gelince, Avrupada süper performans gösteriyor.Bu bozgun onlara ağır gelecektir kanatindeyim.İnşallah toparlanırlar.Avrupadaki en iyi temsilcimiz konumunda bu sene.Belkide UEFA finalinde bir FB-GS derbisine daha şait olabiliriz.
Last edited by Vieri : 10.Kasım.2008 at 00:18
Reason: karşı tarafı rencide edici kelimeler çıkartıldı
Mesaj Yetkileri