Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 45.45%
  • Galatasaray

31 46.97%
  • Beraberlik

5 7.58%
1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [ TSL 10. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maça önde başlamamız bizim için büyük avantajdı..Açıkçası golde gelince kesin kazanıcaz diyordum..Ancak selöuk'un attığı golü amatör bir takım defanı yemez bu gol bizi zedeledi..Ardından Emre aşık'ın anormal bir olay sonucu top kendi kalesine gidince dedim yine aynı film sadece başını biraz değiştirmişler..Sinirlendim kapattım televizyonu..Çünkü biliyordum yenemeyeceğimizi hem geri düştük hemde balık bir gol yedik..Neyse son 15 dk dayaamadım açtım maçı.. Hiç iş yoktu yine deivid inde yine direğe çarpıp giren golüyle oturduğum yerde kaldım..Bu güne kadar öğrendiğim tüm küfürleri ettim..Ardından 4 kahve içtim biraz rahatladım sanırım..

Neyse sonuç olarak tebrik ediyorum Fenerbahçeyi umarım intikamını Ali sami yende fazlasıyla alırız..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maça iyiki arkadaşlarla gittik. Yoksa çok sinirli bir şekilde eve gelebilirdim. Ama arkadaş ortamı olduğundan güldük espriler felan yaptık maçı gırgıra aldık Özellikle servetin 2 li mücadelelerine koptum

Kalecimiz berbattı. Degajları yarı sahayı geçmedi. Sonra geçiremediğini anladı hep oyuna topu eliyle soktu. Fener pires yapınca top kayıp ları oldu ve doğal olarak 4-1 gibi bir sonuç ortaya çıktı.

Lincoln ün golü verilseydi her şey bambaşka olurdu ama Hakem önce serbest vuruş dedi sonra Çift vuruş dedi ve lincoln görmedi hakemi.Lincoln dahil sahadaki 22 futbolcuda görmedi. Golden sonra FB li futbolcular üzüntüyle yere baktılar hatta.

Sabri gereksiz yere top kayıpları yaptı.

Sahada oynayan tek kişi Lincoln ve Servetti bence.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri