Yalnız skor aldatmasın. Tamam Fb 4-1 net bir skor elde etti; fakat oyun olarak ne skor kadar net üstünlüğü vardı; ne de Gs oyun olarak bozguna ugradı. Macı izlemeyen biri 4-1 i görünce bunu bozgun olarak algılayabilir ama.
Fenerbahçe
Galatasaray
Beraberlik
Yalnız skor aldatmasın. Tamam Fb 4-1 net bir skor elde etti; fakat oyun olarak ne skor kadar net üstünlüğü vardı; ne de Gs oyun olarak bozguna ugradı. Macı izlemeyen biri 4-1 i görünce bunu bozgun olarak algılayabilir ama.
Galatasaray - Trabzonspor maçı sonrasıda biz aynı şeyleri söylüyorduk , sonra karıştı buralar . Neydi efendim bunlar .. önemli olan kaç şut çektiğin değil skordur. E Şimdide sen diyorsun ki 4-1 lik skor aldatmasın daha ne kadar aldatacak ki ? Demek ki oluyormuş bu tarz şeyler.
Hatta bir yönetici arkadaş tartışmaya izin vermeyerek
Maç tescillendi. Gs 3 - TS 0
yazarak konuyu kapadı ve bu olay benim çok zoruma gitti. Şimdi merak ediyorum aynı arkadaş yine buraya gelip
Fenerbahçe 4 - Galatasaray 1
Maç tescillenmiştir diyerek konuyu kapatacak mı ?
Yoo o maçı ben çoktan unuttum. Ts 23 , Gs 17 sebebide bu zaten. Ben burda o maçtan bahsetmiyorum sadece o yönetici arkadaşının bu tartışmalardan sonra buraya gelip aynı şekilde konuyu kapatmasını bekliyorum. Dönen tartışmalar aynı çünkü . O yüzden Maç çoktan tescillendi..