Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 45.45%
  • Galatasaray

31 46.97%
  • Beraberlik

5 7.58%
1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [ TSL 10. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yalnız skor aldatmasın. Tamam Fb 4-1 net bir skor elde etti; fakat oyun olarak ne skor kadar net üstünlüğü vardı; ne de Gs oyun olarak bozguna ugradı. Macı izlemeyen biri 4-1 i görünce bunu bozgun olarak algılayabilir ama.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Yalnız skor aldatmasın. Tamam Fb 4-1 net bir skor elde etti; fakat oyun olarak ne skor kadar net üstünlüğü vardı; ne de Gs oyun olarak bozguna ugradı. Macı izlemeyen biri 4-1 i görünce bunu bozgun olarak algılayabilir ama.
    Emre, belki oynamadı ama; oynatmadı. Bugün Galatasaray'lı hangi oyuncuya top geldiyse karşısında ya bir ya iki Fenerbahçe'li gördü. Galatasaray oynayamadı ve dört beş çok net kontraya yakalandılar ama; gol gelmedi o pozisyonlarda.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Emre, belki oynamadı ama; oynatmadı. Bugün Galatasaray'lı hangi oyuncuya top geldiyse karşısında ya bir ya iki Fenerbahçe'li gördü. Galatasaray oynayamadı ve dört beş çok net kontraya yakalandılar ama; gol gelmedi o pozisyonlarda.
    Haklısın iyi top sakladınız.Galatasaray ' ın taze ataklarında Fenerbahçe,sürekli iyi kapandı,fakat galatasaray aynısı yapamadı.4-1 yenildik.Tebrikler,size.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Galatasaray - Trabzonspor maçı sonrasıda biz aynı şeyleri söylüyorduk , sonra karıştı buralar . Neydi efendim bunlar .. önemli olan kaç şut çektiğin değil skordur. E Şimdide sen diyorsun ki 4-1 lik skor aldatmasın daha ne kadar aldatacak ki ? Demek ki oluyormuş bu tarz şeyler.

Hatta bir yönetici arkadaş tartışmaya izin vermeyerek

Maç tescillendi. Gs 3 - TS 0

yazarak konuyu kapadı ve bu olay benim çok zoruma gitti. Şimdi merak ediyorum aynı arkadaş yine buraya gelip

Fenerbahçe 4 - Galatasaray 1

Maç tescillenmiştir diyerek konuyu kapatacak mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Galatasaray - Trabzonspor maçı sonrasıda biz aynı şeyleri söylüyorduk , sonra karıştı buralar . Neydi efendim bunlar .. önemli olan kaç şut çektiğin değil skordur. E Şimdide sen diyorsun ki 4-1 lik skor aldatmasın daha ne kadar aldatacak ki ? Demek ki oluyormuş bu tarz şeyler.

Hatta bir yönetici arkadaş tartışmaya izin vermeyerek

Maç tescillendi. Gs 3 - TS 0

yazarak konuyu kapadı ve bu olay benim çok zoruma gitti. Şimdi merak ediyorum aynı arkadaş yine buraya gelip

Fenerbahçe 4 - Galatasaray 1

Maç tescillenmiştir diyerek konuyu kapatacak mı ?

Aynı mac değil. Bunu aynı olarak algılamak doğru değil. Ts nin o macta geliştirdigi atakların çoğu zaten mac koptuktan sonra gelişen pozisyonlardı. Neyse tekrar o maca dönmeyecegim de , o mac senin bilinçaltında bayaa bir yer edinmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Aynı mac değil. Bunu aynı olarak algılamak doğru değil. Ts nin o macta geliştirdigi atakların çoğu zaten mac koptuktan sonra gelişen pozisyonlardı. Neyse tekrar o maca dönmeyecegim de , o mac senin bilinçaltında bayaa bir yer edinmiş.
    Yoo o maçı ben çoktan unuttum. Ts 23 , Gs 17 sebebide bu zaten. Ben burda o maçtan bahsetmiyorum sadece o yönetici arkadaşının bu tartışmalardan sonra buraya gelip aynı şekilde konuyu kapatmasını bekliyorum. Dönen tartışmalar aynı çünkü . O yüzden Maç çoktan tescillendi..

Mesaj Yetkileri