1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Deivid de mi Türk oluyor ?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kazım senin benim gibi Türk, adam İngiltere'de doğdu diye dışlamak yanlış. Ailesi ona Türkçe eğitimi vermedi ise bu bizim şuçumuz olamaz. Ama şu gerçek o gün Aurelio bu kadar kişi karşı çıkarken sakatlandığında ne yapacak diyorsak bundan sonra eğer bir isim alınırsa kadroya o isim ne yaptığını görmedem yorumlalamak lazım. Bu arada Fransa'da kaç tane hakiki Fransız oynuyor hadi onu geçtim, Fransa'da Sanzelize'de yürüyen insanların kaçı Fransız... İnan bana 15 dk boyunca onbinlerce insan görürsün ama; hepsi göçmendir.
    Kazım Türk değil ; Antigua'lı, neyse o kadarını geçtim.Böyle bişey her ortaya çıktığında Fransa ile kıyaslanıyoruz, yahu bize ne Fransa'dan, onlar oynatırsa oynatsın.Biz kendimiz olalım, öz be öz Türk çocukları varken elin Brezilya'lısına gerek yok.Diyorsunuz ki Aurelio nasıl oynuyor, tamam oynasın.Devam etsin oynamaya ama o da istisna olarak kalsın işte.Bunu faşistlikle falan bağdaştıracak olan olursa aranızda sadece gülerim zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Kazım Türk değil ; Antigua'lı, neyse o kadarını geçtim.Böyle bişey her ortaya çıktığında Fransa ile kıyaslanıyoruz, yahu bize ne Fransa'dan, onlar oynatırsa oynatsın.Biz kendimiz olalım, öz be öz Türk çocukları varken elin Brezilya'lısına gerek yok.Diyorsunuz ki Aurelio nasıl oynuyor, tamam oynasın.Devam etsin oynamaya ama o da istisna olarak kalsın işte.Bunu faşistlikle falan bağdaştıracak olan olursa aranızda sadece gülerim zaten

Kazım Annesi Kıbrıs Türk'üdür. Buda Kazım'ın çift pasaport alması için yeterli.

Yabancıya gerek yok ama Nobre oynasın diyen arkadaşlar kendinizle çelişiyosunuz

Mesaj Yetkileri