1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Beşiktaş Taraftarına Yasak Engeli

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Beşiktaş Taraftarına Yasak Engeli

Bursa ile 16 Kasım Pazar günü Bursa'da oynayacağımız lig maçında, taraftarlarımızın stada alınmayacağı bildirildi.
    Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Vali Yardımcısı Mehmet Yapıcı başkanlığında toplandı.
    Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Sırrı Tuğ, basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından yaptığı açıklamada, kurulun Atatürk Stadı'ndaki maça konuk takım seyircilerinin alınmamasını oy çokluğu ile kabul ettiğini söyledi.
    Tuğ, kararın Bursa Valisi Şahabettin Harput'un onayına sunulacağını bildirdi.
    Maçta yaklaşık 3 bin polis memurunun görev yapacağını da kaydeden Tuğ, ''Ancak Vali bey tarafından konuk takım seyircilerinin maça alınmasına yönelik bir karar çıkarsa bu sayı artırılabilir'' dedi.
    Sırrı Tuğ, ayrıca biletsiz çocukların da maça alınmayacağını, daha önceki maçlarda alınan güvenlik kararlarının bu karşılaşmada da geçerli olacağını sözlerine ekledi.
    Kaynak: AA

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Taraftarımıza derken? Burası taraftar forumları değildir, başlığı değiştiriyorum. Böyle başlıklar açmamanızı rica ediyorum.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Resmi sitede öle yazıyordu dikkat etmedim k.bakma

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yazık ki ne yazık.3-5 kendini bilmez ,gözü dönmüşün; asarız, keseriz , giremezsiniz, girseniz de çıkamazsınız vs tehditlerinini ciddiye alıp Beşiktaş taraftarını takımını desteklemekten mahrum bırakanlara yazıklar olsun.Seyahat özgürlüğü var, fırsat eşitliği var.Neyin yasağını koyuyorsun ki ?

Oyuncularamız bu maça da ,

''Ruhunuz Yeter'' pankartıyla çıkacaklardır.Harbiden de ''Ruhumuz Yeter''...!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yanılmıyorsam Olympiacos ile oynadıgımız maca yunan taraftarlar gelmişti. Bursa-Besiktas taraftarı arasındaki husumet bundan daha büyük bir husumet mi ? Bence gereksiz bir karar olmuş. Besiktas taraftarı da takımlarını destekleyebilmelilerdi.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Yazık ki ne yazık.3-5 kendini bilmez ,gözü dönmüşün; asarız, keseriz , giremezsiniz, girseniz de çıkamazsınız vs tehditlerinini ciddiye alıp Beşiktaş taraftarını takımını desteklemekten mahrum bırakanlara yazıklar olsun.Seyahat özgürlüğü var, fırsat eşitliği var.Neyin yasağını koyuyorsun ki ?

Oyuncularamız bu maça da ,

''Ruhunuz Yeter'' pankartıyla çıkacaklardır.Harbiden de ''Ruhumuz Yeter''...!
    mükemmel bir yorum aynen katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

En büyük kışkırtmayı bu kararı vererek yaptıklarından bihaberler...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

artık buna birilerinin durması gerekiyor cidden. Beşiktaş taraftarı Bursa'ya gelemez, Bursa taraftarı İnönü'ye gidemez. Şampiyonluğa oynayan Beşiktaş taraftarının yapacağı tek şey taraftarını desteklemektir. ama iki takım taraftarları deplasman maçlarına giderlerse nelerin olabileceğini hepimizde çok iyi biliyoruz.

Nesil
    2006

Beşiktaş taraftarı eğer oraya gitse maçı staddan izlese herhangibi bir olay çıkmayacak. Geçtiğimiz gün Fenerbahçe - Galatasaray maçı oynandı bir olay çıkmadı. İnsanlar biraz özenli davranır üç beş kendini bilmez insanların etkisinde kalmazsa bir olay çıkmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu saçmalık ne zaman bitecek merak ediyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BJk taraftarı Bursa'lıların arasına karışmasın
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    BJk taraftarı Bursa'lıların arasına karışmasın
    Öyle birşeye imkán yok. Maç bursada. Bursalı taraftarların Beşiktaşlıların arasına karıştığı maç Adanadaydı.

Gerçi artık büyütülcek birşeyin oldugunu sanmıyorum. Liderler anlaşmadıkçada bu işin düzeleceğine pek ihtimal vermiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bİz gidelim onlar gelsin..Beşiktaş taraftarı yasaktan dolayı takımını desteklemezse biz gidip takımımızı destekleyemezsek ne anladım ben böyle futboldan..Arada ki husumet mi? güvenlik güçleri önleyemiyorsa yazık !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yazık yazık gerçekten çok yazık.

Bursa Emniyeti böyle bir karar alıyor.

Neden ? Bu kadar aciz mi Bursa Emniyeti ? O kadar yeterli sayıda görevlisi yokmu ? Destek isteyin eğer yoksa yakın şehirlerden.

Gören de 100.bin Bursa taraftarıyla 100.bin Beşiktaş taraftarı karşı karşıya gelecek sanar yahu.

Ayrıca bu şekilde tutumlar sergilendikçe bu aradaki husumet te asla son bulmaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir Bursa Lı oLarak bu durumdan utanç duyuyorum. Ve bir Beşiktaş taraftarı oLarak takımımı Bursa da yıLLardır izLeyemiyor oLarak ta bu duruma gerçekten çok üzüLüyorum. Kaçıncı yüzyıLdayız yahu artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emniyeti sağlayamayan eminyet olur mu yahu çok saçma bir olay

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yorumların bir çoğuna katılıyorum.2500 (kafadan salladım) kişilik Beşiktaş taraftarını koruyamayacak kadar aciz olduğunu göstermiştir Bursa'nın güvenlik yetkilileri.Hayır anlamıyorum Türkiye'nin en önemli,en çekişmeli maçları olan derbilerde bile rakip taraftar alınıyor,bu maçta alınmıyor.Bu saçmalıktan başka bir şey değildir..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri