1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Sınıfta Kalmak

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Aynısı Matematik'te bendede olmuştu.Arkadaşın dediği gibi dersi sevdim.Notum 3'dü geçen sene.0'dan 3'e,3'üde 68 ile almıştım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    AnLamıyosan kalıcaksın yapcak hiç bişe yok
    Aile faktörü

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Aynı sorunu sayısal öğrencisi olmama rağmen fizik dersi ile yaşıyordum hemen hemen çözdüm gibi.

Öncelikle dersi sevmekle başla.Sevmediğin bir derste ne kadar çalışırsan çalış başarılı olamazsın.

Yabancı bir dil ve yabancı dilde başarılı olmanın önemli etkenlerinden biri kelime hazinenin geniş olması.Fransızca-Türkçe sözcük edin kendine varsa yanından ayırma.

Ayrıca,tek dersten sınıfta kalındığını da ilk defa duyuyorum
    Okul fransız okulu olduğundan fransızca ve türkçeden kalmak var sadece bu arada önerin için teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Fransızca zor dildir taylancığım Özel hoca tut bişey yap kafa basmıyorsa dahi geçersin sınıfı. tabi hocanın ödevlerini yapmak kaydı ile
    hoca tutacağız haftaya

Quote Originally Posted by e7obuck5 View Post
    Aynısı Matematik'te bendede olmuştu.Arkadaşın dediği gibi dersi sevdim.Notum 3'dü geçen sene.0'dan 3'e,3'üde 68 ile almıştım..
    Senin adına sevindim darısı başıma
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri