Dersin hocasını sevmiyorsundur büyük ihtimaLLe benimde bahanem buydu. RehberLik öğretmeni var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez keratayLaNeyse şakayı bırakaLım.. Önce öğretmeni sevmem iLe başLamamı söyLedi ama ben Coğrafya hocasına gıcık kapıyordum haLâ da gıcık oLuyorum ya.. RehberLik hocası sen o öğretmeni nasıL görürsen öyLe düşünürsün gibi gizemLi bi cümLe söyLedi. Şimdi ise düşündükten sonra iyi bir öğretmen oLduğuna inanmaya başLadım ayrıca dersi biLe sevmeye başLadım araya mesafe koymuyorum hocaLarLa argo hariç istediğimiz şey hakkında konuşabiLiyoruz. iLk önce öğretmeni sevmeye bak TayLan ondan sonra zaten çorap söküğü gibi geLiyor ha yapamadım diceksin yapamadım diyebiLirsin bu normaL bende çok diyorum ama asLında yapabiLiyorum sadece inanmak Lazım
![]()

Neyse şakayı bırakaLım.. Önce öğretmeni sevmem iLe başLamamı söyLedi ama ben Coğrafya hocasına gıcık kapıyordum haLâ da gıcık oLuyorum ya.. RehberLik hocası sen o öğretmeni nasıL görürsen öyLe düşünürsün gibi gizemLi bi cümLe söyLedi. Şimdi ise düşündükten sonra iyi bir öğretmen oLduğuna inanmaya başLadım ayrıca dersi biLe sevmeye başLadım araya mesafe koymuyorum hocaLarLa argo hariç istediğimiz şey hakkında konuşabiLiyoruz. iLk önce öğretmeni sevmeye bak TayLan ondan sonra zaten çorap söküğü gibi geLiyor ha yapamadım diceksin yapamadım diyebiLirsin bu normaL bende çok diyorum ama asLında yapabiLiyorum sadece inanmak Lazım
Alıntılı Yanıtla