Quote Originally Posted by licentia View Post
Erhan Senturk ve Ozgurcan Ozcan'nin performanslarini takip eden var mi? Son zamanlarda baya bi formdalar neredeyse her hafta golleri var. Ozellikle Ozgurcan Ozcan 2-3 hafta evvel Karsiyaka macinda yaklasik yarim saat icinde hat-trick yapmasi baya bi dikkatimi cekti.

bilende vardır bilmeyende ama özgürcan eliyle gol attıktan sonra hakeme bunu söylemiş ve üstüne üslükte sarı kart görmüştür ama bu tarvı ona fair play ödülü getirmiştir.

özgürcanı sakarya sporu izleme fırsatım oldukça izliyorum...performansı son derece iyi ama takım olarak sakarya sporun problemleri büyük....

bolu maçını izleme şansım oldu...seyirci ile arası açık bir yönetim var...

herneyse o sakaryasporun mevzuu ama iç yönetimi bu kadar karışık bir klüpte kiralık oyuncularında işi zor...

özgürcana gelirsek..fizik olarak bolu maçında çok çalıştı ama sonlara doğru yoruldu tam 90 dakika oynaması için biraz daha dayanıklı olmalı ama dediğim gibi fiziği yinede oldukça iyi..bolu maçında takımı 10 kişi kaldığı içinde biraz daha fazla koştu ondan çok yorulmuş olabilir...

eğer hislerim beni yanıltmazsa izlediğim özgürcan seneye kesinlikle süper ligde top koşturur...
ama o takım galatasaray olurmu bilemem ama denizli hacettepe ist. belediye gibi takımların banko forveti olur böyle giderse...

galatasaray medyası ve camiası ve tabi milli takım hocaları cafercanı özgürcanı öyle şişirdiki bu çocuklar hala kendine tam gelemedi... sanırım bu iki klass oyuncununda gözlerden uzak 1-2 sene anadolu takımlarında oynamaya ihtiyacı var...

ben cafercan içinde hele özellikle özgürcan içinde herşey bitmiş diyemem daha çok gelişeceklerine inanıyorum...

bekleyip göreceğiz...