Omana yine güzel notlar tutmuşsun. Emeğine sağlık. Araştırmacılığın hakkını veriyorsun, tebrikler.

Ben maçı 90 dakika izleyemedim ama izlediğim kadarıyla Sakarya adına şunları söyleyebilirim. Mustafa Aydın genel stoper profiline göre çabuk bir oyuncu. Süleyman defansta sert oynuyla rakiplerini yıldırırken onların saçını okşadı yanağından makas aldı ve sempatikliğiyle bu durumu kapattı Süleyman' ın agresifliği 16 , dirtinessi 15, bunları biraz daha yükseltebiliriz. Yine p. alma özelliiğini de biraz daha yükseltebiliriz.

Ferdi Başoda ile söylediklerine katılıyorum. Ferdi tipik bir kontratak forveti. Bu maçta da ileride rakibe bastığını ve mücadele ettiğini gördük. Agression ve work rate yükselebilir. İkisini de 10 vermişim biraz daha artırabiliriz. Tabi sizin fikirleriniz de çok önemli bu artırmaları ve düşmeleri beraber yapacağız Bunun yanı sıra ferdinin mevkilerinde ufak bir değişikliğe gideceğiz. Forveti 17' den 20' ye AMR' yi de 20 den 17' e indireceğiz. Yani doğal pozisyonu FC olmalı. Omana mutlaka fikirlerini bekliyorum.

Özgürcan' ın hızını 12' ye indirebiliriz. Fuleli bir adam değil. Headingi de 1-2 puan düşlebilir.
Diakhate' yi de 110 ca ya yükseltebiliriz.