Evet
Hayır
30 dolar güzel fiyatmıs demmekki bi fiyat üstünden satabiliolar
ben böyle saçma bişi görmedim ??
ya offfff ? neden bize kazıklı fiyat ?
ip'yi programla değiştirip öyle satın alabilir miyim acaba
gerçekten şok oldum şimdi
Türklere geçirelim mantığı mı vardır nedir![]()
steamde 50$ gözüken
birde teknik olarak yardımcı olursanız evinirim.Ben demoyu indirmeme rağmen oynayamamıştım
Benim laptop özelliklerim
Pentium 1,60 GHz 1.12 GB RAM
ATİ MOBİLİTY RADEON 9100 128 MB ekran kartım var.
Şu anda steamden alıp almamakta kararsızım.Daha doğrusu oynayıp oynayamayacağımdan emin değilim.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.En azından oyun açılıp 2D oynayabilirmiyim acaba.
Beyler ben yukardaki link'i tıkladığım zaman 30 dolar yazıyo ama nedenini bilmiyorum ... Neyse benim sormak istediğim oyunu hangi link'den indiricez ???
Evet istanbul'dayım ... Bir arkadaş ben oyunu indirdim yazmıştı da onun içiin link istedim
Aslında böyle yapmaları iyi oldu bu şekilde herkez orjinala yönelicek ve korsan diye bişey kalmıyacak.
arkadaşlar fiyat farkı konusunda ispanya daki arkadaşın 30 euro, bizim ise 50 dolar dan bahsettiğimizi gözardı etmemek gerek...
Bu arada benim karşıma çıkan sayafada worldwide soccer manager yazıyor football manager ile aynı mı bilemem ama 30 dolar
bende worldwide soccer manager diye bişey yok ,
arattırdım hatta , o isimde hiçbişi yok ,
çok şaşırdım ya , bana özel bi kazık mı bu o zaman:O
Tabi ki yaaAz mı ?
1.5'dan hesaplarsak , 30 Ytl yapar..
Bununla bi çok şey yapılır..
Boyle olma sebebi o ulkelerdeki satis fiyati bence.Yani oyun Tr de 50 dolara satilacak,kutulu hali.
Burda ise 20 euro dan satilacagi icin,sistem otomatik olarak ip cozumlemesi yapiyor. Yani benim Ispanya da sizin de Turkiye de oldugunuzu anlayabiliyor. Tek mantikli aciklama bu olabilir.
Benim laptop özelliklerim
Pentium 1,60 GHz 1.12 GB RAM
ATİ MOBİLİTY RADEON 9100 128 MB ekran kartım var.
Şu anda steamden alıp almamakta kararsızım.Daha doğrusu oynayıp oynayamayacağımdan emin değilim.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.En azından oyun açılıp 2D oynayabilirmiyim acaba.
Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum
demo'nun piyasaya sürülüş nedeni budur ,
Şimdi biz ne desek yalan olur , kendi adıma seni yönlendirmek istemem..
Ama önce demoyu indir , en azından az yer kaplayanı indir bi bak ..
yine forum sitelerinde laptop'da sorunların olduğu yazılıyordu , o yüzden indir önce bi derim , boşa alma sonra
Aral game sitesinden oyunu bonus kartla 8 taksit yaparak aldım , sitede sipariş verilmez diyodu ama denemek istedim şansımı ve oldu...oyun 17sinde piyasaya sürüldüğüne göre tahmini 18i 19unda elimde olur
o zaman oynayamazsın bu çıkan oyunu da..![]()
Last edited by maestro_alper : 13.Kasım.2008 at 15:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
fiyatı yazmıyo sitede , nasıl aldın anlamadım..
Alper bi de , adam ters bişi söylemedi yakızma hemen
aral ithalat' da , kart numarası girme sayfasına kadar ilerledim.sonrasına devam etmedim.sadece kargo ücreti gözüküyor.. başka bir fiyat bilgisi yok..
bende baktım Aral ithalata fiyat bilgisi bile göstermiyor. Sana neyi 8 taksit yaptılar anlamadım