1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Para için Değil, Aziz Yıldırım için Geldim

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tövbe yarabbim. Yahu Aziz Yıldırımdan şu zamana kadar ne iyilik görmüş, ne ara bi anda adama ısınmış, ben anlamadım ki. Aziz Yıldırım yoksa para da yok tabi, herhalde asıl gerekçe budur. Mantıksız geliyor bana böyle açıklamalar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Tövbe yarabbim. Yahu Aziz Yıldırımdan şu zamana kadar ne iyilik görmüş, ne ara bi anda adama ısınmış, ben anlamadım ki. Aziz Yıldırım yoksa para da yok tabi, herhalde asıl gerekçe budur. Mantıksız geliyor bana böyle açıklamalar.
    Aziz Yıldırım'ın Emre transferini çok istemesinden dolayı Aziz Yıldırım için geldim diyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Aziz Yıldırım'ın Emre transferini çok istemesinden dolayı Aziz Yıldırım için geldim diyor.
    Aziz Yıldırım Fenerbahçe değilde 2.Ligten bir takımın başkanı olsa gidecek miydi ? Hayır.

Aziz Yıldırım = Para

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Transferlede tek etken olmadığını biliyorsun Aygün. Her transferin bir bedeli vardır, Fenerbahçe yönetimi de hesabını kitabını yaparak oyuncuyu getirmiştir. Ayrıca para Aziz Yıldırım'ın değil Fenerbahçe'nin parasıdır.

Bu sindirme olayıyla ilgili de Emre'nin söylediklerine inanmayanlar - diğer taraftarların inanıp inanmaması da pek önemli değildir, orası ayrı konu - Hakan Şükür'ün Emre ile ilgili sözlerine bakabilir.

Quote Originally Posted by Hakan Şükür
    Ben, Emre Galatasaray oynarken de Fenerbahçeli olduğunu biliyordum. Emre ile çok sıkı bir şekilde görüşüyoruz. Çok kişilikli bir arkadaşımdır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri