Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
1 ile 30 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Hybrid View

korsan olarak uzun süre oyunun oynanabileceğini düşünmüyorum. aktivasyon gerekecek.

ve umarım hiç bir şekilde kırılamaz. ben oyunu orjinal alamayacak kişi olduğuna inanmıyorum.hiç bir şey yapamayan, gider 12 taksitle alır isterse.
    80/12=6 ytl...

Thumbs down

Quote Originally Posted by cankatcug View Post
    korsan olarak uzun süre oyunun oynanabileceğini düşünmüyorum. aktivasyon gerekecek.

ve umarım hiç bir şekilde kırılamaz. ben oyunu orjinal alamayacak kişi olduğuna inanmıyorum.hiç bir şey yapamayan, gider 12 taksitle alır isterse.
    80/12=6 ytl...
    Sen Öyle San Arkadaşım...Herkes ''Bazıları'' Gibi Ballı Ekmekler Yiyerek Büyümüyor.Çok İddaalı Konuşuyorsun...Olaya Biraz Da Farklı Persperktiflerden Bakmanı Öneririm Sana...

Quote Originally Posted by Tim Duncan21 View Post
    Sen Öyle San Arkadaşım...Herkes ''Bazıları'' Gibi Ballı Ekmekler Yiyerek Büyümüyor.Çok İddaalı Konuşuyorsun...Olaya Biraz Da Farklı Persperktiflerden Bakmanı Öneririm Sana...
    olayın ballı ekmekle alakası yok.bilgisayarı olan herkes kendisinden veya ailesinden dolayı dediğim şartlarda oyunu alabilir. ayda 6 ytl veremeyecek insanın pc de geçirecek vaktide yoktur zaten. 3 cola parası nerdeyse. bu kadar...

çok farklı bir perspektiften bakarsak,, bu kul hakkıdır..

neyse gereksiz bir tartışma..yeteri kadar yapıldı..herkes bildiğini yapacak..

Quote Originally Posted by Tim Duncan21 View Post
    bu oyunları oynayan herkesin, belli sistemlere sahip pc leri var.bunlarda belli meblağlar tutuyor.nerdeyse herkeste adsl var. en az veren 29 ytl veriyordur belki.yada 15-20 felan ( yeni kampanyalarla) ...

bizde orjinal alma kültürü yok, bedavaılığı uyanıklık sayıyoruz toplum olarak.kendimizi kandırmayalım bence..

Mesaj Yetkileri