korsan olarak uzun süre oyunun oynanabileceğini düşünmüyorum. aktivasyon gerekecek.
ve umarım hiç bir şekilde kırılamaz. ben oyunu orjinal alamayacak kişi olduğuna inanmıyorum.hiç bir şey yapamayan, gider 12 taksitle alır isterse.
80/12=6 ytl...
Evet
Hayır
korsan olarak uzun süre oyunun oynanabileceğini düşünmüyorum. aktivasyon gerekecek.
ve umarım hiç bir şekilde kırılamaz. ben oyunu orjinal alamayacak kişi olduğuna inanmıyorum.hiç bir şey yapamayan, gider 12 taksitle alır isterse.
80/12=6 ytl...
olayın ballı ekmekle alakası yok.bilgisayarı olan herkes kendisinden veya ailesinden dolayı dediğim şartlarda oyunu alabilir. ayda 6 ytl veremeyecek insanın pc de geçirecek vaktide yoktur zaten. 3 cola parası nerdeyse. bu kadar...
çok farklı bir perspektiften bakarsak,, bu kul hakkıdır..
neyse gereksiz bir tartışma..yeteri kadar yapıldı..herkes bildiğini yapacak..
bu oyunları oynayan herkesin, belli sistemlere sahip pc leri var.bunlarda belli meblağlar tutuyor.nerdeyse herkeste adsl var. en az veren 29 ytl veriyordur belki.yada 15-20 felan ( yeni kampanyalarla) ...
bizde orjinal alma kültürü yok, bedavaılığı uyanıklık sayıyoruz toplum olarak.kendimizi kandırmayalım bence..