1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2009 Steam Üzerinden Alanlar / Almak İsteyenler

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@heavy86

http://www.turksportal.net/makale/fm/965/

son soru-cevabı oku bir zahmet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xpoera View Post
    @heavy86

http://www.turksportal.net/makale/fm/965/

son soru-cevabı oku bir zahmet.
    konu nerelere geldi..Ben korsan çıkmıcak demiyorum ki ?
    sorunlu olcak diyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    konu nerelere geldi..Ben korsan çıkmıcak demiyorum ki ?
    sorunlu olcak diyorum..
    asla sorunlu olacağını düşünmüyorum.geçen yıllarda olduğu gibi olacaktır.korsan oyunlara da bikaç gün gecikmeyle de olsa patch ler kurulabilecektir.günde birkaç kez güncelleme yapan antivirüs programlarında bile bunun önüne geçebilmiş değiller.yılda 2 veya 3 kez yaması çıkan fm için bahsettiğimiz olay çok daha kolay yapılacaktır.tüm güncellemelerle birlikte korsan kullanıcılar da en fazla 1 hafta gecikme ile oyunlarını oynayabilecekler.ancak şöyle bişey var bu aktivasyon röpörtajını okuduktan sonra gayet net anlaşılıyor ki 5 farklı bilgisayara kurulum yapılabilecek.korsan almaktansa 5 kişi birleşip orjinal oyun alınabilir.tamam bu da pek yasal değil ama en azından korsandan iyidir.

bu arada steam den indirdiğim oyunu 2 farklı bilgisayara nasıl kurabileceğimi hala anlamadım.steam kullanıcı adı ve şifresiyle iki bilgisayara da ayrı ayrı indirmem mi gerekecek ne olacak..bilen varsa açıklayabilir mi?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    asla sorunlu olacağını düşünmüyorum.geçen yıllarda olduğu gibi olacaktır.korsan oyunlara da bikaç gün gecikmeyle de olsa patch ler kurulabilecektir.günde birkaç kez güncelleme yapan antivirüs programlarında bile bunun önüne geçebilmiş değiller.yılda 2 veya 3 kez yaması çıkan fm için bahsettiğimiz olay çok daha kolay yapılacaktır.tüm güncellemelerle birlikte korsan kullanıcılar da en fazla 1 hafta gecikme ile oyunlarını oynayabilecekler.ancak şöyle bişey var bu aktivasyon röpörtajını okuduktan sonra gayet net anlaşılıyor ki 5 farklı bilgisayara kurulum yapılabilecek.korsan almaktansa 5 kişi birleşip orjinal oyun alınabilir.tamam bu da pek yasal değil ama en azından korsandan iyidir.

bu arada steam den indirdiğim oyunu 2 farklı bilgisayara nasıl kurabileceğimi hala anlamadım.steam kullanıcı adı ve şifresiyle iki bilgisayara da ayrı ayrı indirmem mi gerekecek ne olacak..bilen varsa açıklayabilir mi?
    Şimdi bunu öğrenmek için steam'den oyunu satın almak istemiyorum ama en kısa zamanda öğrenip yazmak istiyorum
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Şimdi bunu öğrenmek için steam'den oyunu satın almak istemiyorum ama en kısa zamanda öğrenip yazmak istiyorum
    peki teşekkürler..

Mesaj Yetkileri