1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Fm 2009 Steam Önemli Bir Soru

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

ben de benzer bi soru sormuştum.2 farklı bilgisayara nasıl kurulacak steam den indirdiğim oyun diye.steam de product activation diye bi yer var oraya girip kodu yazınca tekrar indirmeye başlıyor olabilir ki bu mantıklı çünkü düşünün steam den oyunu indirdim ve bilgisayar çöktü.tekrar indirebilmem gerek.elimde dvd varmış gibi.sınırsız indirme 5 farklı bilgisayarda aktive etme gibi bir durum olmalı.

vieri öğrenip cevap yazacaktı diğer steam başlığında.bekliyorum ben de.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by serwan View Post
    ben de benzer bi soru sormuştum.2 farklı bilgisayara nasıl kurulacak steam den indirdiğim oyun diye.steam de product activation diye bi yer var oraya girip kodu yazınca tekrar indirmeye başlıyor olabilir ki bu mantıklı çünkü düşünün steam den oyunu indirdim ve bilgisayar çöktü.tekrar indirebilmem gerek.elimde dvd varmış gibi.sınırsız indirme 5 farklı bilgisayarda aktive etme gibi bir durum olmalı.

vieri öğrenip cevap yazacaktı diğer steam başlığında.bekliyorum ben de.
    Öğrenince buraya da yazarsan iyi olur.

Ben fiyatına baktım oyunun sendit de 60 ytl Steamde 80 ytl olarak gözüküyor. Ben mi yanlış baktım acaba? Çünkü öyleyse senditden almak daha mantıklı olur hem DVD de gelecek oyun 5 kişiye yüklemek daha kolay olur.

Mesaj Yetkileri