1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2009 Steam Üzerinden Alanlar / Almak İsteyenler

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar 5 tane farklı KEY yok. 1 tane KEY var ve bu 5 tane farklı bilgisayara yüklenebilir. 6.makineye yüklemeye çalışırsanız hata verir.

A
    B
    C
    D
    E

arkadaşlar hepsi STEAM'e üye oluyor. Aynı key ile kendi bilgisayarlarını aktivasyonu tamamlıyor. (Burada dosyayı hepsinin indirip indirmemesi konusunda emin değilim, bir kişi indirip diğerlerinin bilgisayarına taşıyabilir olması lazım)

F geliyor A'ya dostum oyunu banada versene diyor, A da veriyor. F kuruyor aktive edecek ama aktivasyon hatası alıyor. Sonra B oyundan sıkılıyor artık diyorki satayım ben hakkımı, diğer arkadaşlarına söylüyor ve alıcı X geliyor. X e kodu veriyor. X denemeden evel B bilgisayarından oyunu kaldırıyor. Lisans deaktivasyon linkine tıklıyor ve ardından X bilgisayarına kurulum yapıp oyunu aktive ediyor. İşlem böyle yürüyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Arkadaşlar 5 tane farklı KEY yok. 1 tane KEY var ve bu 5 tane farklı bilgisayara yüklenebilir. 6.makineye yüklemeye çalışırsanız hata verir.

A
    B
    C
    D
    E

arkadaşlar hepsi STEAM'e üye oluyor. Aynı key ile kendi bilgisayarlarını aktivasyonu tamamlıyor. (Burada dosyayı hepsinin indirip indirmemesi konusunda emin değilim, bir kişi indirip diğerlerinin bilgisayarına taşıyabilir olması lazım)

F geliyor A'ya dostum oyunu banada versene diyor, A da veriyor. F kuruyor aktive edecek ama aktivasyon hatası alıyor. Sonra B oyundan sıkılıyor artık diyorki satayım ben hakkımı, diğer arkadaşlarına söylüyor ve alıcı X geliyor. X e kodu veriyor. X denemeden evel B bilgisayarından oyunu kaldırıyor. Lisans deaktivasyon linkine tıklıyor ve ardından X bilgisayarına kurulum yapıp oyunu aktive ediyor. İşlem böyle yürüyor.
    Vieri çok sağol zaten benim sorum başka bilgisayardan benmkine kopyalayıp kopyalayamamdı onu da back-up la yapıormuşuz..teşekkürler
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Quote Originally Posted by CheD EvanS View Post
    Vieri çok sağol zaten benim sorum başka bilgisayardan benmkine kopyalayıp kopyalayamamdı onu da back-up la yapıormuşuz..teşekkürler
    Ben bu backup olayini cok sevdim ya.Ama cok ilginctir ki orjinal Dvd den yuklememe ragmen sanirim aktivasyonu Steam ile yaptigimdan dolayi oyun bilgisayarima kurulmadi.Yani kuruldu ama klasik olarak Program Files-bidibidi seklinde olmadi.

Bu noktada soyle bir sikinti olacak,ornegin oyuna grafik eklemeye calistigimizda bunu nasil yapacagiz? Ve bunun gibi daha bir cok sey...

ya arkadaşlar bende yükledim en son cd key istedi.orda bi siteye girdim boşlık var üstte Enter Your License Key yanda ise look up key yazıyo.boşluğra ne yazacağım lütfennn yardımmm.

Mesaj Yetkileri