ersun yanalın zaten oynayıp bizzat araştırma yaptığı söylenmişti
ersun yanalın zaten oynayıp bizzat araştırma yaptığı söylenmişti
Bundan bir kaç yıl öncesinde Ersun Yanal asistanı tarafından Avrupa'da sözleşmesi biten gurbetçi futbolcuların listesi istenmişti Türker Tozar'ın baş araştırmacılığı yaptığı dönemde. yine aynı dönemlerde milli takımlar baş antrenörü şenol güneş'ti yanlış hatırlamıyorsam Avusturya milli takımının etkili isimleri için FM verilerinden yararlanılmıştı
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Zaten uzaga gitmeye ya da milyonlarca dolar para harcamaya gerek yok ki... FM'de yıldızlaşıp da normalde parlamayan oyuncular da var ama takip sistemi diye birşey geliştirilmiş kardeşim. 97'den beri bu mereti oynuyorum ve her yıl " aha bu oyuncuyu ben FM'de alıyordum" dediğim onlarca yıldız dünya piyasasına sürüldü. Bunu görmek için illa pilot gibi keskin göze gerek yokKeşke 4 büyüklerde alibeyköy gibi pilot takım yerine bu tür işlere vakit ayırsa da bizim de dünyaca ünlü yıldız olacak dediğimiz topçularımız olsa.... Adamlar en ince ayrıntısına kadar işin içindeler işte! bunu kabullenmek neden bu kadar zor oluyor kulüplerimiz için bilemiyorum...
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc