1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Genç oyuncuları Football Manager 2009 ile keşfediyorlar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

ersun yanalın zaten oynayıp bizzat araştırma yaptığı söylenmişti

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by BeaT View Post
    ersun yanalın zaten oynayıp bizzat araştırma yaptığı söylenmişti
    Bundan bir kaç yıl öncesinde Ersun Yanal asistanı tarafından Avrupa'da sözleşmesi biten gurbetçi futbolcuların listesi istenmişti Türker Tozar'ın baş araştırmacılığı yaptığı dönemde. yine aynı dönemlerde milli takımlar baş antrenörü şenol güneş'ti yanlış hatırlamıyorsam Avusturya milli takımının etkili isimleri için FM verilerinden yararlanılmıştı
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Zaten uzaga gitmeye ya da milyonlarca dolar para harcamaya gerek yok ki... FM'de yıldızlaşıp da normalde parlamayan oyuncular da var ama takip sistemi diye birşey geliştirilmiş kardeşim. 97'den beri bu mereti oynuyorum ve her yıl " aha bu oyuncuyu ben FM'de alıyordum" dediğim onlarca yıldız dünya piyasasına sürüldü. Bunu görmek için illa pilot gibi keskin göze gerek yok Keşke 4 büyüklerde alibeyköy gibi pilot takım yerine bu tür işlere vakit ayırsa da bizim de dünyaca ünlü yıldız olacak dediğimiz topçularımız olsa.... Adamlar en ince ayrıntısına kadar işin içindeler işte! bunu kabullenmek neden bu kadar zor oluyor kulüplerimiz için bilemiyorum...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri