sakat adam galiba o yüzden sakatlığı bitince al![]()
sakat adam galiba o yüzden sakatlığı bitince al![]()
ya şu PA olayını bi ben bilmiyorum heralde
nerden bakılıp anlaşılıyo ii oyuncu olup olmadıgı
aston villa'yı yönetiyorum. sol bek tavsiye eder misiniz?
kolarov, arthur boka, jose enrique ile anlaştım hangisi daha yararlı olur sizce? bunun dışında tavsiye edebilceğiniz biri varsa o da olabilir.
9.0.3
Last edited by görkemm : 24.Haziran.2009 at 19:52
Diego Calderon baya iyi bir sol bek. LDE Quieto takımında oynuyor...
I'm back...
celderon u kapmışlar malesef. kolarov ile anlaştm 10m. euro 24 ay taksit. biraz pahalı oldu transferin son günüydü.. şimdi de sağ bek ihtiyacım var çalışma izni sorun olmayan gelecek vaad eden birisi olursa güzel olur.
çeşitli oyun dışı programlar var bunları görebilmemiz için. scout programı deniyor isimlerine. en popüleri ve ayrıntılısı genie scout...çok ayrıntılı oyuncu aramaları yapabilirsiniz bu programla.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bana 10 M €'ya kadar Alex gibi tek başına maç alabilecek kapasitede AMC lazım versiyonum 903 kimi önerirsiniz ?
Yıl söyle Eralp![]()
(/s)
John Fleck'e bakabilirsin. Forvet ve AMC oynayabiliyor. 8m'e bitirirsin.
(/s)
Merhaba arkadaşlar. Ankaraspor'a ikinci sezon gelecek tecrübeli ama 33-34 yaşlarına ulaşmamış, maksimum 31 yaşında olan 4-3-3 sistemine uyacak bir oyuncu tavsiye eder misiniz? Bonservis olarak Maksimum 1.000.000 £ İngiliz Sterlini verebilirim. Çok genç kadrom var. Bir tane tecrübeli oyuncum olsun. Şuanda en yaşlı isim 27, en genç 17. Şimdiden teşekkürler.
eduardo costa
Önerileriniz için teşekkür ederim. Ancak belirtmeyi unutmuşum ileri 3 lüde oynayacak.
Sizce Jeremy Mathieu sol bekte mi daha iyi oynar sol açıkta mı?
arkadaşlar gs ile oyuna başladım
sattığım oyuncular:lincoln,nonda,linderoth,volkan yaman,aykut erçetin
kiralık yolladıklarım:meira,baros
aldıklarım:vukcevic(amc),keirrison,pogrebnyak(kira lık),goossens dl ,david (palmeirastan aldım),uğur yildirim
kadrom
de santhis
sabri-david(emre güngör)-servet(emre güngör)-goossens(balta
m.topal(barış)
arda(uğur) kewell(hasan)
vukcevic
pogrebnyak(ümit)-keirrison(yaser)
sizce nasıl lig şampiyonluğundan eminim avrupada iş görürmü bu kadro bu arada 9.1 de oynuom
Sabrinin yerine bi adam al, zebinayı öneririm ilk sezon için,2.sezon daha kalitelisini bulursun zaten..
Profilini koyabilirmisin![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
beyler ikinci sezondayım gs ye meira nın yerine kaliteli bi stoper lazım değeri fazla olmasın en fazla 7-8 fln cvp bekliyorum
merrhaba arkadaslar ,
uzun süren öss sürecinden sonra tekrar fm ye başladim vee Galatasaray ile yeni bir kariyer açtım.Oyun versiyonu yanliş hatirlamiyorsam 9.0.1
bir kaç hazirlik maçı yaptım ve acik söylemek gerekirse takimi beğenmedim :/
takimdan ilk sezonda
Lincoln - 10 m $, linderoth 9.5 m
nonda 4.5 m , ümit karan 1.3 m gibi ücretlerle sattım .
* yaptigim tek transfer b.leverkusen ' den 5 m euro 'ya aldigim arturo VidAl
4-4-2 dizilişiyle oynatmayi düsünüyorum takimi bana önerebileceginiz 442 de barosun yanina uyumlu bir forvet oyuncusu , ve bir sağ kanat oyuncusu önerirmisiniz ?( transfer bütçesi 7.5 m euro)
eywallah saolun beyler bakıcam oyunculara
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
david çıkmadı ya ortak kariyer oynuroum arkdş brezilya ligini seçmemiş heralde![]()
Last edited by elevitli : 07.Temmuz.2009 at 04:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)