Ali Karimi'yi ilk sene Mallorca almış ve bırakmaya yanaşmıyorlar.Başka önerileri olan yazarsa sevinirim.
Ali Karimi'yi ilk sene Mallorca almış ve bırakmaya yanaşmıyorlar.Başka önerileri olan yazarsa sevinirim.
Arkadaşlar Udinese ye AMC arıyorum çok iyi ara pasları ve uzaktan şutları iyi olur fiyatıda çok olmasın en fazla 7,5 MN £ verebilirim sanırım![]()
Football is simple,but Football Manager is not
De Sanctis'i hemen geri göndermeni öneririm.Aykut ve Orkun ikilisi çok iyi,yanlarına da altyapıdan yetiştirdiğin genç Türk bir kaleci aldın mı tamamdır.Ayrıca Aydın Yılmaz da dehşet oynuyor.Bu arada herkes nasıl bu kadar transfer yapabiliyor hayret?Benim aldığım takımların bütçesi 5 m euro'yu geçmiyor.
Edit:Şu an Roma'yı yönetiyorum,Real Madrid De Rossi'ye 30 milyon euro teklif etti.Sizce kabul etmem mantıklı olur mu?Bu seneye 2-3 transfer yaptıktan sonra gelecek seneye revizyon yapacağım(Takım bayağı yaşlı)Sizce doğru bir transfer politikası mı?
Edit2:
Burada yazan sebebi anlayabilen var mı?Başka bir konu açarak forumu kirletmeyeyim,buraya sorayım dedim.
Last edited by Ririshii : 18.Haziran.2009 at 04:20 Reason: Soru sormak
sakat adam galiba o yüzden sakatlığı bitince al![]()
Benim versiyon 9.0.1, yorumları ona göre yapıyorum:
Kadronu çok beğendim, bilinçli transferler yaptığını gösteriyor. Sisteme göre oyuncular almışsın ayrıca tam bir "takım" gibi oynayacak bir kadro kurmuşsun.
Bu kadroyu fazla şişirme bence, Mehmet Topuz ve Van der Vaart'ın alternatifleri sağlam olsun yeter. Mehmet Topuz tamam fena değil ama çok daha hareketli ve adam geçebilen bir isim daha faydalı olur. Mesela Udinese'den Felipe Monteiro o bölgede müthiş bir performans gösteriyor. Oyunun başlarında fazla pahalı değil ama ileriki sezonlarda almak zor. Benim 2 GS oyunumdan ilkinde Real Madrid 35m euro'ya almıştı onu. İkinci oyunumda 2.sezonda 2.4m euroya kadroma kattım, sezon ortalaması 15gol 15 asistti. Ayrıca süper frikik atıyor, kornerleri etkili.
Kaleci olarak paraya kıyacaksan tabi ki Akinfeev. Getafe'nin kalecisi Oscar Ustari daha ucuza malolacak bir seçim ve çokta başarılı, ben 2 yada 3.sezon 6m euroya almıştım (min.fee).
Şamp.ligi için takımına libero tarzı 1 oyuncu katabilirsen iyi olur bence. Naldo ve Miranda aynı tip stoperler keza yedekleri Servet'le Emre'de aynı.
Hertha'dan Gojko Kacar'ı alabiliyorsan kesin al, müthiş bir katkısı oluyor takıma. 2-3 sezon içinde kaptanın olur, tüm büyükler peşine düşüyor.
Mehmet Ekici Türk takımı yönetenlerin mutlaka ama mutlaka almaya çalışması gereken bir isim. Alabilirsen hem Mehmet Topal ve R.Carioca'ya hemde Van der Vaart'a alternatif olur.
Kacar ve Mehmet Ekici çok yönlü, joker oyuncular. Transferleri 4-5 transfere bedel olur.
Son olarak Cardozo'nun yedeği olarak Victor Irineu'yu tavsiye ederim. Oda ucuza alınabilecek son derece başarılı ve istikrarlı bir golcü.
kardeş güzel tavsiyelerde bulunmuşsun ama yabancı kontenjanı yetmez dediklerine
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyler 9.0.1 versiyon gs ilk sezondayım devre arasında bana kaliteli ve ucuz meira nın yerine stoper , sağ bek ve sağ açık lazım tavsiyelerinizi bekliyorum
Last edited by elevitli : 21.Haziran.2009 at 05:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ya şu PA olayını bi ben bilmiyorum heralde
nerden bakılıp anlaşılıyo ii oyuncu olup olmadıgı
aston villa'yı yönetiyorum. sol bek tavsiye eder misiniz?
kolarov, arthur boka, jose enrique ile anlaştım hangisi daha yararlı olur sizce? bunun dışında tavsiye edebilceğiniz biri varsa o da olabilir.
9.0.3
Last edited by görkemm : 24.Haziran.2009 at 19:52
Diego Calderon baya iyi bir sol bek. LDE Quieto takımında oynuyor...
I'm back...
celderon u kapmışlar malesef. kolarov ile anlaştm 10m. euro 24 ay taksit. biraz pahalı oldu transferin son günüydü.. şimdi de sağ bek ihtiyacım var çalışma izni sorun olmayan gelecek vaad eden birisi olursa güzel olur.
çeşitli oyun dışı programlar var bunları görebilmemiz için. scout programı deniyor isimlerine. en popüleri ve ayrıntılısı genie scout...çok ayrıntılı oyuncu aramaları yapabilirsiniz bu programla.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bana 10 M €'ya kadar Alex gibi tek başına maç alabilecek kapasitede AMC lazım versiyonum 903 kimi önerirsiniz ?
Yıl söyle Eralp![]()
(/s)
John Fleck'e bakabilirsin. Forvet ve AMC oynayabiliyor. 8m'e bitirirsin.
(/s)
Merhaba arkadaşlar. Ankaraspor'a ikinci sezon gelecek tecrübeli ama 33-34 yaşlarına ulaşmamış, maksimum 31 yaşında olan 4-3-3 sistemine uyacak bir oyuncu tavsiye eder misiniz? Bonservis olarak Maksimum 1.000.000 £ İngiliz Sterlini verebilirim. Çok genç kadrom var. Bir tane tecrübeli oyuncum olsun. Şuanda en yaşlı isim 27, en genç 17. Şimdiden teşekkürler.
eduardo costa
Önerileriniz için teşekkür ederim. Ancak belirtmeyi unutmuşum ileri 3 lüde oynayacak.
Sizce Jeremy Mathieu sol bekte mi daha iyi oynar sol açıkta mı?
arkadaşlar gs ile oyuna başladım
sattığım oyuncular:lincoln,nonda,linderoth,volkan yaman,aykut erçetin
kiralık yolladıklarım:meira,baros
aldıklarım:vukcevic(amc),keirrison,pogrebnyak(kira lık),goossens dl ,david (palmeirastan aldım),uğur yildirim
kadrom
de santhis
sabri-david(emre güngör)-servet(emre güngör)-goossens(balta
m.topal(barış)
arda(uğur) kewell(hasan)
vukcevic
pogrebnyak(ümit)-keirrison(yaser)
sizce nasıl lig şampiyonluğundan eminim avrupada iş görürmü bu kadro bu arada 9.1 de oynuom
Sabrinin yerine bi adam al, zebinayı öneririm ilk sezon için,2.sezon daha kalitelisini bulursun zaten..
Profilini koyabilirmisin![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
beyler ikinci sezondayım gs ye meira nın yerine kaliteli bi stoper lazım değeri fazla olmasın en fazla 7-8 fln cvp bekliyorum