1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Fm 2009 Da Hangi Oyuncular öne çikar...

Hybrid View

Default suudi arabistan

arkadaşlar benim en çok merak ettiğim oyuncu herkes tarafından tanınmayan bir oyuncu ABDULRAHMAN BUKHARİ... fm oyunlarında en sevdiğim şey suudi arabistan gibi düşük profilli ülkelerden genç yetenekler bulmak ve onları geliştirip büyük avrupa kulüplerine satmak en eğlenceli şey bence bu. Tanınmış oyuncularla oynamak artık çok zevk vermiyor adamlar zaten uçuyorlar süper oynuyorlar önemli olan bir tane tanınmamışı alıp onların seviyesine getirmek onun gelişimini takip etmek olağanüstü güzel oluyor...

bukharinin haricinde abdullatif ghannam, osama al-mualid (mükemmel bir sağbek bence), sefri, bunlar suudi arabistanın al-ahli takımındalar.bunların dışında belarusun takımlarında da değişik afrika ülkelerinde iyi oyuncular çıkıyor BATE BORİSOV, DİNAMO MİNSK...BUNLARI DA MERAK EDİYORUM. sergey kisliy de merak ettiklerim arasında sonra bu sene ş. liginde oynaması hasebiyle anorthosis famagustadan da yetenekli oyuncular çıkabilir ve romanyanın cluj takımdan...sonra şilide nicolas millan...
    arabistanın al-hilal kulübünde de bir iki tane çok yetenekli gençler var. bir defa şans verin ne kaybedersiniz çok güzel oluyor. hemde söyle düsünün NASRETTİN HOCA GÖLE MAYA ÇALMIŞ DEMİŞLER HOCA NE YAPIYORSUN GÖL MAYA TUTAR MI ? HOCA DEMİŞKİ YA TUTARSA ya tutarsa...

Quote Originally Posted by gurkan2111 View Post
    arkadaşlar benim en çok merak ettiğim oyuncu herkes tarafından tanınmayan bir oyuncu ABDULRAHMAN BUKHARİ... fm oyunlarında en sevdiğim şey suudi arabistan gibi düşük profilli ülkelerden genç yetenekler bulmak ve onları geliştirip büyük avrupa kulüplerine satmak en eğlenceli şey bence bu. Tanınmış oyuncularla oynamak artık çok zevk vermiyor adamlar zaten uçuyorlar süper oynuyorlar önemli olan bir tane tanınmamışı alıp onların seviyesine getirmek onun gelişimini takip etmek olağanüstü güzel oluyor...

bukharinin haricinde abdullatif ghannam, osama al-mualid (mükemmel bir sağbek bence), sefri, bunlar suudi arabistanın al-ahli takımındalar.bunların dışında belarusun takımlarında da değişik afrika ülkelerinde iyi oyuncular çıkıyor BATE BORİSOV, DİNAMO MİNSK...BUNLARI DA MERAK EDİYORUM. sergey kisliy de merak ettiklerim arasında sonra bu sene ş. liginde oynaması hasebiyle anorthosis famagustadan da yetenekli oyuncular çıkabilir ve romanyanın cluj takımdan...sonra şilide nicolas millan...
    arabistanın al-hilal kulübünde de bir iki tane çok yetenekli gençler var. bir defa şans verin ne kaybedersiniz çok güzel oluyor. hemde söyle düsünün NASRETTİN HOCA GÖLE MAYA ÇALMIŞ DEMİŞLER HOCA NE YAPIYORSUN GÖL MAYA TUTAR MI ? HOCA DEMİŞKİ YA TUTARSA ya tutarsa...
    Sen Fm de ki bu güzel mantığı yakalamışsın.Arabistan daki oyuncular aslında o kadar iyi değil, abartılıyorlar ama Belarus ve Rum Kesimi örneklerin senin bu işten anladığının göstergeleri.Bu ülkeler büyük atılım içinde Belarus ümitlerinin bizi elemesi Borisov'un gerçekten büyük açılım yapması Beyaz Rus oyuncuları tabii ki daha değerli hale getiricektir.Rum Kesimi sadece kulüp bazında değil milli seviyede de yükselişte.Bu ülkelerden bence de 09 da umulmadık starlar çıkacaktır.

"hhkahraman" kardeş valla tam olarak anladığın gibi bende fm oyunu
    yani aksini düşünsene ne kadar sıkıcı oluyor... en iyi takımdasın en iyi oyuncular sende para sende her şey sende ne amacın olacakki oyunda uzun süre oynamak için... böyle düşük profilli bir takımla ve oyuncularla oynamak onların geliştirmek olmasa hiç çekilmez bence... söylediğin gibi suudi arabistan biraz abartılı olabilir ama benim kastım sadece suudi arabistan değil mesela ne biliyim oyuncu gösterirse çinden, güney koreden, moldovadan, hondurastan ve buna benzer fifa sıralamasında düşük puanlı ülkelerden yıldızlar çıkarmak zevkli oluyor çok fazla araştırma yapıp buluyorum...
    aslında söylencek çok şey var bu konuda özellikle bir ülke seçiyorum ondan oyuncular alıp geliştirmek istiyorum ki o ülkenin milli takım hocalığına yükseldiğimde ki ikincil önemli amacımdır, o ülkeyi dünya kupasında kendi yetiştirdiğim oyuncularla oynayıp başarılı olmak işte bu fmde bende zevkin doruk noktasıdır SUUDİ ARABİSTAN GENELDE TERCİH EDİYORUM nedeni ise çok basit BELKİ GARİP GELİR BAZILARINA AMA ASLA ART NİYETLE DEĞİL BİR MÜSLÜMAN OLARAK MÜSLÜMAN OLDUKLARI İÇİN TERCİH EDİYORUM HEMDE OYUNCU FAZLA GÖSTERİYOR SUDİ TAKIMLARI VE DE BU DA KOMİK GELEBİLİR AMA SONUÇTA BU OYUNDA ELİMİZDE EN SOMUT ŞEY İSİMLER İSİMLERLE OYNUYORUZ BANA BU ÜLKENİN İSİMLERİ HEM FARKLI HEMDE HOŞ GELİYOR... DÜŞÜNSENE BARCELONADA 20 MN DOLAR ÜCRETLE ABDULRAHMAN BUKHARİNİN OYNADIĞINI ))))
    SÖYLEDİĞİN DİĞER KONULARADA KATILIIYORUM TABİKİ YATIRIM YAPAN ÜLKELER ARASINDA İLK SIRADA KIBRIS RUM VE BELARUS FİNLANDİYA AVRUPA KITASINDAN
    KUZEY AMERİKADAN KANADADAN DA İYİ OYUNCULAR ÇIKIYOR "DE GUZMAN" MESELA ÇOK İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM 2009DA GÜNEY AFRİKADA 2010 DÜNYA KUPASINI ALDIĞI İÇİN ONLARDA İSTER İSTEMEZ YATIRIM YAPACAKLAR... AKLIMA GELENLER ŞİMDİLİK BUNLAR... SABIRLA OKUYANLARA TEŞEKKÜR EDERİM...
    VELHASILKELAM FMSİZ BİR HAYAT ÇOK SIKICI)))

Mesaj Yetkileri