acil yardım edin ouyunu kurdum hata vermeden ama exeyi tıkladığımda oyun açılmıyor
acil yardım edin ouyunu kurdum hata vermeden ama exeyi tıkladığımda oyun açılmıyor
Arkadaşlar ben kurdum oyunu demoda olduğu gibi bazen fm.exe bazen de "failed to set up graphics system" hatası veriyorSizce sorun ekran kartında mı?Ekran kartında ise değiştirmek şart mı acaba güncelleme falan olmaz mı?Eğer ekran kartı değiştirmek şartsa beni 1-2 yıl rahat biçimde götürebilecek ekran kartı söyleyebilir misiniz? 200 YTL civarı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler
![]()
az önceki hatanın düzeltilmesi çok kolaymış ama sigames hakkaten bazı şeyleri çok hafife almış ki böyle saçma hatalar yüzünden insanlar oyun oynamayı bir yana bırakıp forumlarda problemlerinin çözümünü aaramaktar.
çözüm:
installed through Steam and cannot start the game or create a shortcut, or running without Steam being active
Fix: If installed via Steam, you can find the game executable (exe) at the following location:
C:\Program Files\Steam\Steamapps\Common\Football Manager 2009
If you double click this the game will launch, you can also create a shortcut to this location on your desktop.