Originally Posted by Vieri Birde bu hatayı ne yaparken alıyorsun? Örneğin: Taktik ekranına girerken mi, 2D maç izleme motoru açıkken mi vs.. hangi işlemi gerçekeştirmeye çalışırken başına geliyor? Resmi sitede sorunun grafik eklentilerinden kaynaklandığından bahsediliyor kayıtlı oyunu rarla.. Belgelerimde Sports Interactive/Football Manager 2009/games içerisindedir.. bahsettiğim klasöre yükle tabi. sende bu problemi nerede nasıl aldığınıda belirtmen gerekiyor Ben herhangi bi anda alabiliyorum hatayı, maça girerken, oyuncu profiline tıkladığımda, fikstüre tıkladığımda, devam et e tıkladığımda vs
Originally Posted by rcrdnh Ben herhangi bi anda alabiliyorum hatayı, maça girerken, oyuncu profiline tıkladığımda, fikstüre tıkladığımda, devam et e tıkladığımda vs peki oyunun orjinal temasını mı kullanıyorsun? Yahut ekstradan oyuna bir eklenti yaptın mı
Mustafa BudakTurksportal "Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Originally Posted by Vieri peki oyunun orjinal temasını mı kullanıyorsun? Yahut ekstradan oyuna bir eklenti yaptın mı evet orjinal temayı kullanıyorum, hiçbir eklenti yapmadım
Forum Rules