1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Oyun elimde olmadığından prfile bakma şansım olmadı ama ca değerini öğrenince biraz şaşırdım yani türkiyede ondan daha iyi oyuncular var ama caları dah düşük değerde

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Oyun elimde olmadığından prfile bakma şansım olmadı ama ca değerini öğrenince biraz şaşırdım yani türkiyede ondan daha iyi oyuncular var ama caları dah düşük değerde
    Iyilik kriteri tam olarak ne?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Iyilik kriteri tam olarak ne?
    Ca = oyuncunun kalitesi , demiyor muydunuz? Nonda 142 ca alacak kadar kaliteli bir oyuncu değil demek istiyor herhalde, ben de katılıyorum...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ca = oyuncunun kalitesi , demiyor muydunuz?
    Nonda 142 ca alacak kadar kaliteli bir oyuncu değil demek istiyor herhalde, ben de katılıyorum...
    Evet oyuncu kalitesi...

Ancak bir insan icin cok hizli olan ancak teknigi pek olmayan oyuncu cok kaltelidir..

Bir insan icin cok teknik olan oyuncu cok kalitelidir..

Bazisi icin akilli oyuncu onemlidir..

Bazisi hem teknik hem de hizli oyuncuyu kaliteli bulur, her ne kadar zihnini kullanarak oynamasa da..

Bazisi bakar adam gol atiyor, kaliteli oyuncu olarak tanimlanir.

Bazisi oyuncunun mucadelesine hayran kalir, begenir iyi oyuncu olmasi lazim der.

Bu kalite kriteri hepimizin farkilidir. Hepimizin farkli oldugu gibi, SI'in kalite kriteri de farklidir. CA'da SI'in kalite kriterlerinin sonucu, oyuncunun ozelliklerinin agirlikli ortalamasidir.

Bu nedenle de oyuncularin ozellikleri konusunda yorumlar varsa eger, ona gore degisiklik yapip, CA'yi da ona gore ayarlamak en dogrusu oluyor.

Mesaj Yetkileri