1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Orjinal DVD ve Steam uzerinden aktivasyon

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by CheD EvanS View Post
    Peki oyunu steam de indirip uniloc la yükleme şansım var mı?

Daha doğrusu steam den edindiğim aktivasyon kodunu unilocu seçersem de kullanabilirmiyim..

yardım içn teşekkürler
    Steam ile oyuna sahipsen bu steam üzerinden aktive olmak zorunda malesef diğer unilocu kullanamıyorsun.

Quote Originally Posted by ksklee View Post
    ya arkadaşlar bn yükledim oyunu tmm msaüstünde kısayol u da çıktı ama tıklayınca activasion code istio oraya nei giricem sölermisiniz pls
    oyunun DVD kağıdının üzerinde aktivasyon kodu yazıyor. STEAM'den satın aldıysanda steam üzerinden aktive ediyorsun. Korsan aldıysan oynu aldığın adamın yakasına yapışıyrsun internetten indirdiysende yapacak bişey yok malesef cevabıda burada yok kurallarımız gereği.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Steam ile oyuna sahipsen bu steam üzerinden aktive olmak zorunda malesef diğer unilocu kullanamıyorsun.

oyunun DVD kağıdının üzerinde aktivasyon kodu yazıyor. STEAM'den satın aldıysanda steam üzerinden aktive ediyorsun. Korsan aldıysan oynu aldığın adamın yakasına yapışıyrsun internetten indirdiysende yapacak bişey yok malesef cevabıda burada yok kurallarımız gereği.
    çok saolasın abi aydınlattın dvd kağıdında bulabileceimi söledin inş cd ci bi terslik yapmaz

Mesaj Yetkileri