Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2009 Steam Üzerinden Alanlar / Almak İsteyenler

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Oyunu steamden aldım ve çok mutluyum % 50 bitti bile bu gece bana uyku yok. Umarım sorunlarla karşılaşmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Oyunu steamden aldım ve çok mutluyum % 50 bitti bile bu gece bana uyku yok. Umarım sorunlarla karşılaşmam.
    karşılaşmazsın..
    Eğer karşılaşırsan beni bul yardım ederim arkadaşım

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Beyler mesela ben şimdi arkadaşlarımla anlaşsam steam üzerinden değil de normal olarak senditten falan orjinal dvd sipariş etsem yine bunu benim ve diğer arkadaşlarımın bilgisayarına yükleyebilirim değil mi ?Yani şu 5 lisans olayı normal dvd için de geçerli ..?
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orjinalse evet
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Evet orjinal,teşekkür ederim.Peki bu steamde biri kaldırınca boşalan koltuk falan oluyordu Normal dvd'de nasıl olacak bu durumlar ?
    Twitter

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Evet orjinal,teşekkür ederim.Peki bu steamde biri kaldırınca boşalan koltuk falan oluyordu Normal dvd'de nasıl olacak bu durumlar ?

Aynı mantık, senditten sipariş vermeden evel türkiye'de satış fiyatını öğrenmek için hfta içini beklemeni tavsiye ederim. Çünkü Türkiye'den satın alırsan kredi kartına taksit imkanıda vaR )
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler Manager of Turksportal
    Taksit olayı güzelmiş arkadaşları falan ikna etmeden direkt tek başıma alabilirim
    Twitter

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    karşılaşmazsın..
    Eğer karşılaşırsan beni bul yardım ederim arkadaşım
    Saol kardeşim %91 oldu heycanlanmaya başladım bitsede biran önce oyuna başlasam

9. Default

Benim sorunum arşiv yapma olayı. Steam'dan indirilen dosyayı saklayıp, bundan 10 sene sonra herhangi bir şekilde kullanabilecek miyim?

Ya Steam kapanırsa?

Quote Originally Posted by peso View Post
    arkadaşlar indirim.. önce cd key ile aktivasyonu yapamadım..demo yüklemiştim önceden.. sildim..tekrar yükledim 10 saat sürdü..oyuna başladım bu kez..logoları falan yükleyeyim dedim..gene sapıttı..tekrar sildim..14 saatte yeniden yükledim..(bu arada bu silme ve yeniden yüklemeler 5 hakkımdan gidiyor mu emin deiğilim) grafik ekleme nasıl yapacağız fikrim yok..her oynamak istediğim de stream üzerinden mi oyuna girmek zorundayım..öyleyse sinir oldum..velhasıl kelam paramla rezil oldum..oyundan da soğudum..orjinal alacaklar kesinlikle steame bulaşmasın..orjinal dvd alsınlar..
    Orjinal DVDde de Steam ile aktivasyon secenegi var.Yani oyunu DVD seklinde almis olsaniz bile aktivasyonu Steam den yapiyorsunuz.Ama Uniloc secenegi de oldugu icin Steam ile ugrasmak zorunda kalmiyorsunuz.

Sanirim ben oyunu en once alanlardan oldugum icin Steam ile alakali en ufak problem yasamadim.Problemlerin de yogunluk kaynakli oldugunu dusunursek sansliymisim

11. Default

arkadaşlar indirim.. önce cd key ile aktivasyonu yapamadım..demo yüklemiştim önceden.. sildim..tekrar yükledim 10 saat sürdü..oyuna başladım bu kez..logoları falan yükleyeyim dedim..gene sapıttı..tekrar sildim..14 saatte yeniden yükledim..(bu arada bu silme ve yeniden yüklemeler 5 hakkımdan gidiyor mu emin deiğilim) grafik ekleme nasıl yapacağız fikrim yok..her oynamak istediğim de stream üzerinden mi oyuna girmek zorundayım..öyleyse sinir oldum..velhasıl kelam paramla rezil oldum..oyundan da soğudum..orjinal alacaklar kesinlikle steame bulaşmasın..orjinal dvd alsınlar..
    Sevgili arkadaşım ben biraz önce steam ile indirdim.. indirdiğinde her yerde key yazıyor fakat ne aktivasyon istedi ne cd key istedi... hemde update i yapılmış olarak hemen oynamaya başladım. Çok mutluyum (: steam i tavsiye ederim herkese.

şimdi bide fm 2009 u int bağlantısı olmadan oynuyamayacağız mı

Default steamden aldım probleme doydum

3 günde ancak oyunu çalıştırabildim..şimdi de maça git dediğim de takılıyor..makinem gayet iyi..demo da çatır çatır oynuyordum..bu maç başlatamama konusunda fikri ve yardımı olan var mı?

Default fm 09 sorun

arkadaşlar ben oyunu dvd şeklinde aldım.ama yinede aktivasyon kodu istiyor ve dvd nin içinde aktivasyon kodu yok.ne yapabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim

15. Default

3 günde ancak oyunu çalıştırabildim..şimdi de maça git dediğim de takılıyor..makinem gayet iyi..demo da çatır çatır oynuyordum..bu maç başlatamama konusunda fikri ve yardımı olan var mı?
    Maç başlatırken ve information ekranında bende aynı sorunu yaşıyorum. Not Responding oluyor... Bunun grafik sorunu olduğunu düşünüyorum çünkü informationda açılmayan tek şey formalar. Resmi forumda bununla ilgili konuda tavsiye edilen grafik kartınızın son versiyonunu yüklemek... framework 2.0 yüklemek ve directx development kit yüklemek... bende üçü de çalışmadı. Hoş FM nin 900 mb olduğunu düşünürsek bu söylediğim şeyler 600mb ın üstünde... komik bir tablo...

Bir de windowed mode da denersen çalışma ihtimali yüksek... Full screen sorunlıu olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar ben oyunu steam den indirip diğer arkadaşlarıma yüklicem..onlara yüklerken steam mi seçcem yoksa uniloc mu seçcem ?
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Herkese iyi günler arkadaşlar...
    Kuzenim steam den almş oyunu, bildiğim kadarıyla 5 tane aktivasyon kodu var.
    Şimdi bu 4 tane daha download anlamına mı geliyo?
    ben steam programını indrdim şu anda update yapıyo, kuzenimin hesabıyla indrmek için ne yapmam gerekiyo yardımcı olrsanız sevinirm.
    bş baksanız arkadaşlar, bi yardırm allah rızası için?

Arkadaşlar birazdan oyunu steamle indirmeyi düşünüyorum. Kaç saatte download yapıyor eğer 15 saatin üzerindeyse yarın teknosa dan almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    steamdan indirdiğiniz yerdeki launchun altında cd ke yazar kopyalayın yapıştırun
    arkadaşım saolda pek anlamadım.lütfen ayrıntılı bilgi

20. Default

Quote Originally Posted by maslow View Post
    Arkadaşlar birazdan oyunu steamle indirmeyi düşünüyorum. Kaç saatte download yapıyor eğer 15 saatin üzerindeyse yarın teknosa dan almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    100 Kb/sn ile indirdi minimum ve dosya boyutu 900-1000 arası

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Valla pazartesi günü alacam orjinal deiştim ancak oyunu bugün arkadaşımda görünce vazgeçtim...

Orkun'u İngiliz klüpleri paylaşamıyolar...
    Aykut'a Bayern 3 milon sterlinin üzerinde teklif yapıyor...
    Mehmet Güven'i 1.5 Milyon siterlin verenler var...
    Nonda'yı 4 milyon sterlin'e aldılar...
    transferde bunlar olurken her maç 1 sakat ve en az 2 ay eksik...
    3d çok kötü durumda keşke bu sene için acele etmeselerdi biraz daha geliştirip seneye çıkarsalardı...

kısacası şimdilik orjinal almaktan vazgeçtim zira bu oyun 80 YTL değil 30 YTL bile etmez şuan...
    9.02 çıkmasını 4 gözle bekliyorum...

bu arada belirtmeden geçemeyeceğim Sİ iyiden iyiye Microsoftlaşmaya başladı oyunu piyasaya rastgele sürüyolar nasılsa rakibimiz yok matığıyla 8 ayda düzeltiriz diye salmaya başladılar maalesef işi...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşlar birşeyin propagandası yapılmıyor burada isteyen istediği gibi edinir oyunu kendi bileceği iş ama Turksportal forumlarına gelip oyunu şöyle aldım böyle aldım korsan alırım orijinal almam diyemezsiniz ki zaten bu kurallarımızca yasaklanmıştır. O yüzden sizlerden ricam oyunu illegal yollardan edinmiş olsanız dahi burada bunu dile getirmemeniz. Aksi halde yaptırımla karşılaşırsınız.

Kolaylıklar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla ne güzel yazdın , bende polemik yapmak istemedim.
    Sanki korsan daha iyiymiş gibi övülmesinin mantığını kavramış değilim ,
    sanki biri bi malı alıyor , diğeri çalıyor ve çalmanın daha güzel olduğunu anlatıyor..
    marifetmiş gibi.
    İsteyen , istediğini alsın ama çalıyosan burda bunu söyleme , bu konunun başlığına uygun hareket edelim..LÜTFEN !

ayrıca konunun açılma sebebi orjinal alanların yardımlaşmasıdır ki konu amacına ulaşmıştır..

Quote Originally Posted by yusuf_gs1 View Post
    arkadaşlar ben oyunu dvd şeklinde aldım.ama yinede aktivasyon kodu istiyor ve dvd nin içinde aktivasyon kodu yok.ne yapabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim
    orjinal almadın sanırım ??

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Sanki korsan daha iyiymiş gibi övülmesinin mantığını kavramış değilim ,
    sanki biri bi malı alıyor , diğeri çalıyor ve çalmanın daha güzel olduğunu anlatıyor..
    marifetmiş gibi.
    İsteyen , istediğini alsın ama çalıyosan burda bunu söyleme , bu konunun başlığına uygun hareket edelim..LÜTFEN !
    .
    Korsan oyunun ovuldugu seklinde yorumlarinizdaki israra ragmen, tekrar etmek istiyorum;

Burada uzerinde durulan nokta, herhangi birinin ustunlugu degil, ikisi arasinda oynanis olarak fark olmadigidir.Size gosterilen tepkinin sebebi "korsanda 3korner bir penalti oluyor, attigin gol kendi hanene yenmis gibi yansiyor" u andiran anlamsiz tavriniz.

Moderator arkadaslarimizi da silinen mesajlarim konusunda kiniyorum.Afedersiniz ama dunku cocuk degilim, 96dan beri gorup gecirdigim bir suru cm ve fm oyununda elde ettigim bilgi birikimleri ve gozlemleriyle yorum yapiyorum.

Bugune kadar her iki sekilde de oyuna sahip olmuslugum ve arada oynanis olarak hicbir fark olmadigini cokca gormuslugum var.

Tabii ki orjinali destekliyorum, imkanim da var.

Ancak oyunu hala almiyorum ve gozlemlemeye devam ediyorum.

Zira orjinal alanlar dahi, grafiksel problemler yuzunden pencere moduna mahkum olma, herhangi bir logo paketi eklemesinde crash dump hatasi ile yuzlesme gibi durumlar yasiyorlar..

Bu durumda lutfen herkes objektif olsun ve her ne kadar herkes orjinal konusunda hemfikir de olsa, farkli gorus ve bakis acilarina saygi gostersin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Korsan oyunun ovuldugu sekildeki yorumlarinizdaki israra ragmen, tekrar etmek istiyorum;

Burada uzerinde durulan nokta, herhangi birinin ustunlugu degil, ikisi arasinda oynanis olarak fark olmadigidir.Size gosterilen tepkinin sebebi "korsanda 3korner bir penalti oluyor, attigin gol kendi hanene yenmis gibi yansiyor" u andiran anlamsiz tavriniz.

Moderator arkadaslarimizi da silinen mesajlarim konusunda kiniyorum.Afedersiniz ama dunku cocuk degilim, 96dan beri gorup gecirdigim bir suru cm ve fm oyununda elde ettigim bilgi birikimleri ve gozlemleriyle yorum yapiyorum.

Bugune kadar her iki sekilde de oyuna sahip olmuslugum ve arada oynanis olarak hicbir fark olmadigini cokca gormuslugum var.

Tabii ki orjinali destekliyorum, imkanim da var.

Ancak oyunu hala almiyorum ve gozlemlemeye devam ediyorum.

Zira orjinal alanlar dahi, grafiksel problemler yuzunden pencere moduna mahkum olma, herhangi bir logo paketi eklemesinde crash dump hatasi ile yuzlesme gibi durumlar yasiyorlar..

Bu durumda lutfen herkes objektif olsun ve her ne kadar herkes orjinal konusunda hemfikir de olsa, farkli gorus ve bakis acilarina saygi gostersin.
    1.8 işlemci , gforce fx5700 128 mb ekran kartım var , 1 gb ram..
    sistem gereksimleri çok iyi olmamasına karşın en ufak donma ile karşılaşmadığımı ve full ekran oynadığımı belirtmek isterim ,

ayrıca logo konusuna gelince, 450 mb'lık logo paketi yükledim 2 gün önce hiçbir sorun ile karşılaşmadım..Elbette herkesin fikrine ve yorumuna saygı duyuyorum , sonuçta kişisel yorumlardır , ama forum yönetiminin de hak verirsiniz ki kuralları var ve o kurallara göre hareket etmektedirler..
    Türkiye'de nasıl ata'ya saygısızlık cezalandırılıyorsa ,
    Fm şubesinde de , fm^ye saygısızlık , bi yaptırıma neden oluyor.
    Evet verdiğim örnek biraz saçma olabilir ama ordan bi bağlantı kurun işte Her yerin belirli kuralları , bi düzeni vardır..
    Ayrıca savunduğunuz şey çok gereksiz..Özellikle bu başlıkta.
    Ne yazık ki mantık şu :
    Benim param var , ama ne vercem o kadar para, onun yerine giderim kendime halı saha ayakkabı alırım , biraz daha eklerim playstation 2 alırım vs..vs..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

1.8 işlemci , gforce fx5700 128 mb ekran kartım var , 1 gb ram..
    sistem gereksimleri çok iyi olmamasına karşın en ufak donma ile karşılaşmadığımı ve full ekran oynadığımı belirtmek isterim ,

ayrıca logo konusuna gelince, 450 mb'lık logo paketi yükledim 2 gün önce hiçbir sorun ile karşılaşmadım..Elbette herkesin fikrine ve yorumuna saygı duyuyorum , sonuçta kişisel yorumlardır , ama forum yönetiminin de hak verirsiniz ki kuralları var ve o kurallara göre hareket etmektedirler..
    Türkiye'de nasıl ata'ya saygısızlık cezalandırılıyorsa ,
    Fm şubesinde de , fm^ye saygısızlık , bi yaptırıma neden oluyor.
    Evet verdiğim örnek biraz saçma olabilir ama ordan bi bağlantı kurun işte Her yerin belirli kuralları , bi düzeni vardır..
    Keske su yasamadiginiz sorunlari dile getiren orjinal kullanicilari olmasaydi da, kendimi rahat ve kararli hissedebilseydim.

Ben kendi adima orjinal satislarinda artisa katkida bulunma misyonu tasimiyorum, zira oyuna Turkce eklense de Ingilizce oynamaya devam edicem.
    Benim icin burda onemli olan sey, oyunun bana sagladigi tatmin. Oyunu aldim mi uzerine 30 tane sey kurmayayim, sorun cikmasin arkadas...

Ayrica fmye saygisizlik yaptigim yok, abartmayalim

Artisiyla eksisiyle herseyi konusalim diye var bu forumlar.

Ne yazık ki mantık şu :
    Benim param var , ama ne vercem o kadar para, onun yerine giderim kendime halı saha ayakkabı alırım , biraz daha eklerim playstation 2 alırım vs..vs..
    Soyle bir mantiga sahip olmadigimi hala anlatamadim size, neyse...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saygı çerçevesinde tartışmak elbette çok güzeldir..Ancak "herşeyi" konuşabileceğin kadar özgür değiliz ne yaşadığımız ülkede ne de sanal ortamda..
    Düşünce suçu diye bişi var , düşün yani gerisini ..
    Neyse , ben uzatmak istemem .. Görüşüne saygı duyuyorum ,
    Benim anlatmak istediğim daha farklıydı , hani ne çeşitle aldıysak aldık , ama bi savunmaya gitmemeli , bu kadar hassas bi konuda en azından..

Bu yazdığım cümlelerin en ufağı bile seni inciltmesini istemem , sadece yazmak istedim.
    Saygılar amorti abi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Saygı çerçevesinde tartışmak elbette çok güzeldir..Ancak "herşeyi" konuşabileceğin kadar özgür değiliz ne yaşadığımız ülkede ne de sanal ortamda..
    Düşünce suçu diye bişi var , düşün yani gerisini ..
    Neyse , ben uzatmak istemem .. Görüşüne saygı duyuyorum ,
    Benim anlatmak istediğim daha farklıydı , hani ne çeşitle aldıysak aldık , ama bi savunmaya gitmemeli , bu kadar hassas bi konuda en azından..

Bu yazdığım cümlelerin en ufağı bile seni inciltmesini istemem , sadece yazmak istedim.
    Saygılar amorti abi
    Estagfurullah, akli basinda ve kendini dogru ifade edebilen biriyle tartisma yapmak cogu zaman haz bile verir.

Iyice bi ikna olsam da alsam su oyunu artik, inadimdan fmsiz kaldim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ne yalan söyliyeyim bende oyunu steam den almaya karar verdim ama si gamesin resmi sitesindeki forumlarda herkes birşey den şikayet ediyor bende ya bendede olur oynamam 80 YTL gider diye korkuyorum ama hala gidipte korsanını almadım en iyisi şöle kasımın sonlarına doğru bu oyunu almak o zamana kadar steam problemleri düzelir belkide 9.0.2 yamasıda çıkmış olur..
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri