1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2009 Steam Üzerinden Alanlar / Almak İsteyenler

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    Sanki korsan daha iyiymiş gibi övülmesinin mantığını kavramış değilim ,
    sanki biri bi malı alıyor , diğeri çalıyor ve çalmanın daha güzel olduğunu anlatıyor..
    marifetmiş gibi.
    İsteyen , istediğini alsın ama çalıyosan burda bunu söyleme , bu konunun başlığına uygun hareket edelim..LÜTFEN !
    .
    Korsan oyunun ovuldugu seklinde yorumlarinizdaki israra ragmen, tekrar etmek istiyorum;

Burada uzerinde durulan nokta, herhangi birinin ustunlugu degil, ikisi arasinda oynanis olarak fark olmadigidir.Size gosterilen tepkinin sebebi "korsanda 3korner bir penalti oluyor, attigin gol kendi hanene yenmis gibi yansiyor" u andiran anlamsiz tavriniz.

Moderator arkadaslarimizi da silinen mesajlarim konusunda kiniyorum.Afedersiniz ama dunku cocuk degilim, 96dan beri gorup gecirdigim bir suru cm ve fm oyununda elde ettigim bilgi birikimleri ve gozlemleriyle yorum yapiyorum.

Bugune kadar her iki sekilde de oyuna sahip olmuslugum ve arada oynanis olarak hicbir fark olmadigini cokca gormuslugum var.

Tabii ki orjinali destekliyorum, imkanim da var.

Ancak oyunu hala almiyorum ve gozlemlemeye devam ediyorum.

Zira orjinal alanlar dahi, grafiksel problemler yuzunden pencere moduna mahkum olma, herhangi bir logo paketi eklemesinde crash dump hatasi ile yuzlesme gibi durumlar yasiyorlar..

Bu durumda lutfen herkes objektif olsun ve her ne kadar herkes orjinal konusunda hemfikir de olsa, farkli gorus ve bakis acilarina saygi gostersin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Korsan oyunun ovuldugu sekildeki yorumlarinizdaki israra ragmen, tekrar etmek istiyorum;

Burada uzerinde durulan nokta, herhangi birinin ustunlugu degil, ikisi arasinda oynanis olarak fark olmadigidir.Size gosterilen tepkinin sebebi "korsanda 3korner bir penalti oluyor, attigin gol kendi hanene yenmis gibi yansiyor" u andiran anlamsiz tavriniz.

Moderator arkadaslarimizi da silinen mesajlarim konusunda kiniyorum.Afedersiniz ama dunku cocuk degilim, 96dan beri gorup gecirdigim bir suru cm ve fm oyununda elde ettigim bilgi birikimleri ve gozlemleriyle yorum yapiyorum.

Bugune kadar her iki sekilde de oyuna sahip olmuslugum ve arada oynanis olarak hicbir fark olmadigini cokca gormuslugum var.

Zira orjinal alanlar dahi, grafiksel problemler yuzunden pencere moduna mahkum olma, herhangi bir logo paketi eklemesinde crash dump hatasi ile yuzlesme gibi durumlar yasiyorlar..

Bu durumda lutfen herkes objektif olsun ve her ne kadar herkes orjinal konusunda hemfikir de olsa, farkli gorus ve bakis acilarina saygi gostersin.
    1.8 işlemci , gforce fx5700 128 mb ekran kartım var , 1 gb ram..
    sistem gereksimleri çok iyi olmamasına karşın en ufak donma ile karşılaşmadığımı ve full ekran oynadığımı belirtmek isterim ,

ayrıca logo konusuna gelince, 450 mb'lık logo paketi yükledim 2 gün önce hiçbir sorun ile karşılaşmadım..Elbette herkesin fikrine ve yorumuna saygı duyuyorum , sonuçta kişisel yorumlardır , ama forum yönetiminin de hak verirsiniz ki kuralları var ve o kurallara göre hareket etmektedirler..
    Türkiye'de nasıl ata'ya saygısızlık cezalandırılıyorsa ,
    Fm şubesinde de , fm^ye saygısızlık , bi yaptırıma neden oluyor.
    Evet verdiğim örnek biraz saçma olabilir ama ordan bi bağlantı kurun işte Her yerin belirli kuralları , bi düzeni vardır..
    Ayrıca savunduğunuz şey çok gereksiz..Özellikle bu başlıkta.
    Ne yazık ki mantık şu :
    Benim param var , ama ne vercem o kadar para, onun yerine giderim kendime halı saha ayakkabı alırım , biraz daha eklerim playstation 2 alırım vs..vs..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

1.8 işlemci , gforce fx5700 128 mb ekran kartım var , 1 gb ram..
    sistem gereksimleri çok iyi olmamasına karşın en ufak donma ile karşılaşmadığımı ve full ekran oynadığımı belirtmek isterim ,

ayrıca logo konusuna gelince, 450 mb'lık logo paketi yükledim 2 gün önce hiçbir sorun ile karşılaşmadım..Elbette herkesin fikrine ve yorumuna saygı duyuyorum , sonuçta kişisel yorumlardır , ama forum yönetiminin de hak verirsiniz ki kuralları var ve o kurallara göre hareket etmektedirler..
    Türkiye'de nasıl ata'ya saygısızlık cezalandırılıyorsa ,
    Fm şubesinde de , fm^ye saygısızlık , bi yaptırıma neden oluyor.
    Evet verdiğim örnek biraz saçma olabilir ama ordan bi bağlantı kurun işte Her yerin belirli kuralları , bi düzeni vardır..
    Keske su yasamadiginiz sorunlari dile getiren orjinal kullanicilari olmasaydi da, kendimi rahat ve kararli hissedebilseydim.

Ben kendi adima orjinal satislarinda artisa katkida bulunma misyonu tasimiyorum, zira oyuna Turkce eklense de Ingilizce oynamaya devam edicem.
    Benim icin burda onemli olan sey, oyunun bana sagladigi tatmin. Oyunu aldim mi uzerine 30 tane sey kurmayayim, sorun cikmasin arkadas...

Ayrica fmye saygisizlik yaptigim yok, abartmayalim

Artisiyla eksisiyle herseyi konusalim diye var bu forumlar.

Ne yazık ki mantık şu :
    Benim param var , ama ne vercem o kadar para, onun yerine giderim kendime halı saha ayakkabı alırım , biraz daha eklerim playstation 2 alırım vs..vs..
    Soyle bir mantiga sahip olmadigimi hala anlatamadim size, neyse...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Korsan oyunun ovuldugu seklinde yorumlarinizdaki israra ragmen, tekrar etmek istiyorum;

Kınandığımıza göre bir cevap hakkımız vardır diye düşünüyorum.

Dediğiniz gibi bende bugüne kadar her iki şekildede oyunu edinip oynadım. Aralarında fark vardır yoktur elbette tartışılır konuşulur ama bunu tartışma fikir beyan etme platformu Turksportal değildir ve olmayacaktırda. Fikrinize saygı duyarım ikisi arasında fark yoktur diyebilirsiniz hatta profilimden msn adresimi ekleyiniz uzun uzun konuşalım bu konu hakkında ama resmi sitede korsanla orijinal arasında fark yok alırsın korsanı oynarsın diye bir yorum yapmayınız yada fikrinizi en azından bu yönde beyan etmeyiniz.

Evet orijinal alanlarda sorun yaşıyorlar bu eleştirilebilir. Ancak dediğim gibi bu eleştirilirken korsanda da hata oluyor orijinalde de gibi tutumlar -özünde korsanı savunmadığınızı biliyorum- diğer kullanıcılar için olumsuz etki yapabilir.

Bu konuda anlayışlı olacağınızı düşünüyorum.

Default Kurulum yardım

arkadaşlar ben bı oyunun yenisiyim hiç bişe anlamadım kurulumundan. oyunun cdsini taktım steam updating diye bi bencere %54e kadar geldi orda kaldı. Hala bekliyorum nedir sorun sizce?

Mesaj Yetkileri