1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: FM 09 Türk Medyası Eklentisi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    fm

dosyayı indirip denilen yere attım ama basın kuruluşları değişmedi yine eskisi gibi. onunla birlikte başka eklentiler de eklemiştim onlar gözüküyor ama bu eklenti gözükmüyor. yani cache dosyasıyla alakalı değil.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Coupet View Post
    dosyayı indirip denilen yere attım ama basın kuruluşları değişmedi yine eskisi gibi. onunla birlikte başka eklentiler de eklemiştim onlar gözüküyor ama bu eklenti gözükmüyor. yani cache dosyasıyla alakalı değil.
    Dosyanin aktif olup olmadigini:
    Options->preferences->Extra Files'a giderek oradaki listede secili olup olmadigina bakarak gorebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Dosyanin aktif olup olmadigini:
    Options->preferences->Extra Files'a giderek oradaki listede secili olup olmadigina bakarak gorebilirsiniz.
    evet orada seçili gözüküyor. ben ekstra bir şey yapmadan sadece dosyaya koymamla oraya eklenip yanına işaret konmuş zaten ama hala oyunun orjinalindeki medya kuruluşları gözüküyor.

Nesil
    2004
    Yer
    Gaziantep

Unhappy

evet orada seçili gözüküyor. ben ekstra bir şey yapmadan sadece dosyaya koymamla oraya eklenip yanına işaret konmuş zaten ama hala oyunun orjinalindeki medya kuruluşları gözüküyor.

Bende de aynı sorun var maalesef. Extra Files'ta dosya işaretli görünüyor ancak oyunda görünmüyor yeni medya kuruluşları.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by yzgulec View Post
    Bende de aynı sorun var maalesef. Extra Files'ta dosya işaretli görünüyor ancak oyunda görünmüyor yeni medya kuruluşları.
    Ozur dilerim, baska islerden dolayi bu konuya goz atamadim bir suredir.

Extra files'da isaretli gorunuyorsa, lutfen 9.0.1 veritabanini kullanarak oyunu kurdugunuza emin olun. (Yanilmiyorsam bu medyalarin etkili olmasi icin yeni oyun kurmaniz gerekli zaten.)

Mesaj Yetkileri