Dikkat ettimde Türkiye'de oyuncularin potansiyelleri genelde düsük tutulmaya calisilmis, ikinci dikkat ettigim bir nokta ise , hicbir Türk takimi avrupada basari saglayamiyor UEFA olsun Sampiyonlar Ligi olsun grup sonuncusu oluyorlar.. Ayni zamanda oyunculara hakettikleri degerler verilmiyor mesela bir oyuncu hizlanma icin 19 hakediyorsa 15-16 veriliyor bunu anlamis degilim Türkiye Süper Liginde anadolu takiminda oynayan bir oyuncuya en fazla 16 veriliyor.Kötü oldugu özellikleri ise yüksek duruyor mesela markaji kötü olan bir oyuncuya markaj 10 veriliyor. Birde anlamadigim bir nokta daha var , avrupada oynayan türk oyuncularin potansiyellerine baktim gayet iyi , örnegin milli takim ile avrupa sampiyonasina giden mevlüte 160 pa verilmis ki bence gayet uygun bir deger fakat oyuncu türkiyede kimse tarafindan begenilmiyor, Nuri Sahin'e bakiyorum 165 verilmis Nihat'a bakiyorum gecen sene 175 di 179 olmus ca si düsürülmüs. Türkiye'de ki oyunculara bakiyorum Kazim'a 149 pa verilmis , Semih Sentürk 147 pa almis halbu ki bu oyuncular avrupa sampiyonasinda milli takimin yari finale cikmasinda en cok pay sahibi olan oyuncular.. bence arastirma ekibi Türkiye Lig'ini fazla derecede kötü yapiyor, ligi abartmak istemiyorlar gayet iyi anliyorum fakat bunun yaninda oyunculara hakettikleri degerleride vermiyorlar.